Αποκλείστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής | Εκτός και η Βασιλική Μιλλούση

Αποκλείστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής | Εκτός και η Βασιλική Μιλλούση

Όπως έγινε γνωστό, εκτός του τελικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ενόργανης Γυμναστικής στο Κάιρο, έμειναν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση.

Μάλιστα, ο Ολυμπιονίκης είχε μία πτώση στην έξοδο, η οποία ήταν η πρώτη στην καριέρα του και παράλληλα τραυματίστηκε στη μέση.

Ωστόσο, ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram και έγραψε για τον αποκλεισμό του:

«Στον προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Καϊρο εχθές έχοντας κάνει μια άρτια εκτέλεση είχα μια απρόσμενη πτώση στην έξοδο με αποτέλεσμα να τραυματιστώ ελαφρά στη μέση μου. Ήταν η 1η πτώση στην καριέρα μου , ακόμη και εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Όμως στον αθλητισμό όπως και στη ζωή όλα μπορούν να συμβούν και επιβάλλεται να κάνεις δύο πράγματα όταν πέφτεις. Να αναγνωρίσεις το λάθος σου και να μάθεις από αυτό πρώτα και ύστερα να σηκωθείς και να επιστρέψεις δυνατότερος. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως έχει κλειδώσει η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -πρόκριση για Ολυμπιακούς Αγώνες . Αυτά λοιπόν και προχωράμε μπροστά».

Ενώ από την άλλη πλευρά η Βασιλική Μιλλούση, σε ανάρτηση της στο instagram, ανέφερε:

«Και να που ήρθε πάλι αυτή η αμήχανη στιγμή..ο πρώτος στόχος δεν τελείωσε με επιτυχία αλλά ίσως και να μην γινόταν μέσα σε οχτώ μήνες και με έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό να καταφέρω να προκριθω για το Παγκόσμιο,θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου γιατί με στηρίξατε πάρα πολύ με όλα τα μνμ και τις ευχές σας! ..Για την ωρα θα αφοσιωθώ στα κορίτσια μου που μου έλειψαν και θα επαναπροσδιορίσω το στόχο μου με ηρεμία!».