Απίστευτο ξέσπασμα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τα πειράγματα για την Ελισάβετ Σπανού

Απίστευτο ξέσπασμα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τα πειράγματα για την Ελισάβετ Σπανού

Μια απίστευτη ένταση δημιουργήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Συγκεκριμένα με αφορμή για το ξέσπασμα του Δημήτρη στάθηκαν τα πειράγματα που δεχόταν για την πρώην σύντροφό του, Ελισάβετ Σπανού που βρίσκονταν καλεσμένη στο πλατό και κάθονταν δίπλα του.

Μάλιστα, το μοντέλο δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και με αφορμή σχόλια της Χρίσλας Γεωργακοπούλου και του Γιάννη Πουλόπουλου που θυμήθηκαν τι δήλωναν οι δυο τους παλιά για τη σχέση τους, ξέσπασε.

«Σου είπα να σταματήσεις. Μη γελάς. Σας είπα κάτι και σας το είπα από πάνω. Δεν υπάρχει πλάκα. Δε θέλω να υπάρχει πλάκα. Γιατί είναι σεβασμός στο παρελθόν και το μέλλον μου. Και πλάκα με αυτά τα πράγματα δε σηκώνω. Σου είπα κάτι; Είναι κάτι που είναι θέμα σεβασμού και για τον άνθρωπο που έρχεται εδώ και για μένα. Δεν έχει να κάνει μόνο με την Ελισάβετ, έχει να κάνει και με μένα. Έχω εξηγήσει από το πρωί ότι δε θέλω να κάνεις χαβαλέ. Το έχω πει από το πρωί. Δεν τελείωσε, γιατί μάλλον συνεχίζεται» είπε εκνευρισμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.