Απέβαλε η Super Κική: Το δημόσιο μήνυμά της

Απέβαλε η Super Κική: Το δημόσιο μήνυμά της

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Super Κική αποκάλυψε πως απέβαλε.

Συγκεκριμένα η Κική μεταξύ άλλων εξήγησε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και βιώνει τους τελευταίους μήνες, ενώ ανέφερε πως δε θα ήθελε να συζητήσει ξανά δημόσια για την εγκυμοσύνη και την αποβολή της.

Θυμίζουμε πως στις 24 Ιουνίου η Super Κική είχε ξαφνιάσει τους followers της όταν ανακοίνωσε δημόσια την εγκυμοσύνη της. Η γνωστή instagrammer είχε αποκαλύψει μάλιστα πως θα μεγαλώσει μόνη το παιδί της, καθώς χώρισε από τον σύντροφό της.

Η ανάρτηση της Super Κικής

Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά. Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα. Παρ’ όλα αυτά για να μπορέσω να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση “κάθε εμπόδιο για καλό”.

Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που τους έχει συμβεί το ίδιο. Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά γι’ αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξαναπείτε γι’ αυτό, θα κάνω ένα διάλλειμα και θα αφοσιωθώ για λίγο σε μένα. Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίσω τη ζωή μου όπως μου αξίζει. Ίσως μια μέρα καταφέρω να πω τι βιώνω τόσο καιρό αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη.

Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσα να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός. Θα μου έκανε πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με την ψυχολόγο μου.