Άντζελα Γκερέκου για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Είναι Χριστιανός και ξέρει ότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ»

Άντζελα Γκερέκου για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Είναι Χριστιανός και ξέρει ότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ»

Στην εκπομπή «Το Πρωινό», μίλησε η Άντζελα Γκερέκου που ρωτήθηκε για τον θάνατο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Να πούμε πως η ηθοποιός που ήταν καλεσμένη στον γάμο του Ντάνου και της Δήμητρας Βαμβακούση, αναφέρθηκε και στη γνωριμία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

«Συλλυπητήρια, με όλη μου την καρδιά, καλό της ταξίδι. Ο Γιώργος είναι φίλος για όλη την οικογένειά μας. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, μετά τη μεγάλη χαρά του γάμου του, η απώλεια της μητέρας του. Δύναμη, καλό ταξίδι στη μητέρα του.

Ο Γιώργος ξέρω ότι είναι δυνατός και θα προχωρήσει τη ζωή του, με τη ψυχή της μανούλας και του μπαμπά του να τον προστατεύει. Ο Γιώργος είναι Χριστιανός και ξέρει ότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ, με αυτή την απώλεια. Γνώριζα ότι ο Γιώργος περνούσε αυτή την περίοδο πολύ δύσκολα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη.

Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε χρόνια, γιατί αγαπούσε πολύ τον Τόλη, ερχόταν στο καμαρίνι, βλεπόντουσαν και ο Τόλης τού είχε μια συμπάθεια κι αγάπη, γιατί διέκρινε ότι ήταν καλός άνθρωπος. Ο Γιώργος είναι ένας καλός άνθρωπος, με μια πολύ όμορφη ψυχή» είπε η Άντζελα Γκερέκου που συνεργάζεται τηλεοπτικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».