Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Έβαλα στόχο να μείνω ζωντανή από το τροχαίο ατύχημα»

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Έβαλα στόχο να μείνω ζωντανή από το τροχαίο ατύχημα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, βρέθηκε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων μοιράστηκε μία προσωπική της ιστορία για μια άσχημη εμπειρία που έχει βιώσει στο παρελθόν.

«Ήταν ένα τροχαίο ατύχημα, κατά το οποίο με εμβόλισε ένα άλλο αυτοκίνητο γιατί είχε μεγαλύτερη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το δικό μου αμάξι να αναποδογυρίσει και να συρθεί στο αντίθετο ρεύμα. Ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή, αυτό που περνάει από τα μάτια σου, είναι οι αξίες που έχεις στη ζωή σου, και εκείνη την ώρα, σκέφτεσαι αυτό που πραγματικά αγαπάς, αυτό που θες στη ζωή και αυτό που τιμάς. Και καταλαβαίνεις ότι αυτό το δώρο, είναι καθημερινό, είναι μία μεγάλη ευλογία, ένα δώρο που το έχεις τη μία μέρα και την επόμενη μέρα, ξαφνικά να μην το έχεις», ανέφερε Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

«Έγινα πιο δυνατή μετά από αυτή την εμπειρία, συνειδητοποίησα πολλά πράγματα, άλλαξα τον τρόπο ζωής μου, και άλλαξα τις επιλογές μου, είδα την ουσία της ζωής. Με τρομάζει το να μας δίνει η ζωή το ό,τι μπορεί να αντέξουμε, γιατί δυστυχώς οι άνθρωποι μπορούμε να αντέξουμε κάποια πράγματα που είναι αδιανόητα, και μακάρι κανένας να μην κληθεί να είναι σε αυτή τη θέση.

Ακόμα και τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο, θυμάμαι ότι σκέφτηκα ότι πρέπει να είμαι ψύχραιμη, και κουλούριασα τα πόδια και τα χέρια μου, γιατί σκέφτηκα ότι θα ήταν τα πρώτα που θα έσπαγαν και ήμουν στοχοπροσηλωμένη ότι θα βγω ζωντανή και νικήτρια, έπρεπε να ζήσω για τα παιδιά μου», συμπλήρωσε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Μάλιστα, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου περιέγραψε άλλη μία δύσκολη στιγμή της όταν της ανακοίνωσαν ότι το παιδί της έπαθε ατύχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, δεν θυμάμαι τίποτα από αυτό το δελτίο θυμάμαι ότι ήταν 3 λεπτά πριν βγούμε στον αέρα. Κατέρρευσα μετά το τέλος του δελτίου, ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά», αποκάλυψε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.