Αντρέας Γεωργίου: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό την στιγμή που πενθεί κόσμος τα παιδιά του»

Αντρέας Γεωργίου: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό την στιγμή που πενθεί κόσμος τα παιδιά του»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend» με την Ελένη Τσολάκη, βρέθηκε ο Αντρέας Γεωργίου.

Ο σκηνοθέτης κι ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την απώλεια της γιαγιάς του που του στοίχισε, αλλά δεν θέλησε να αναφέρει πολλά λόγω της επικαιρότητας με την τραγωδία στα Τέμπη.

«Τα παιδιά, που είναι μικρά σε ηλικία στην σειρά, είναι σαν να είναι παιδιά μου. Είμαστε δεμένα αδέρφια με τα αδέρφια μου» ανέφερε ο Αντρέας Γεωργίου και πρόσθεσε για την απώλεια της γιαγιάς του:

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτό γιατί σε αυτήν την φάση πενθεί κόσμος τα παιδιά του τώρα με την τραγωδία στα Τέμπη. Νιώθω λίγο άσχημα να μιλήσω για την γιαγιά μου, τώρα που έφυγε πλήρης ημερών. Μου στοίχισε πολύ. Ήταν ένα πολύ κομβικό σημείο της ζωής μου. Όμως σήμερα έχουν προτεραιότητα να θρηνήσουν οι άνθρωποι που…».

Όσον αφορά στις εξελίξεις της σειράς «Γη της Ελιάς», ο Ανδρέας Γεωργίου απάντησε: «Δε ξέρω αν θα πεθάνει η Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς. Η Αφροδίτη Λιάντου για να λέμε και το όνομα της ηθοποιού δε θα είναι στην τρίτη σεζόν. Είναι κάτι που συναποφασίσαμε. Αλλά δε θέλω να αποκαλύψω τι θα γίνει και πως θα φύγει. Είναι ένα ενδιαφέρον στόρι».