Αντώνης Τσαπατάκης: «Φλέρταρα κοπέλα στα μπουζούκια, μου λέει «έλα» και προφανώς δεν…»

Αντώνης Τσαπατάκης: «Φλέρταρα κοπέλα στα μπουζούκια, μου λέει «έλα» και προφανώς δεν...»

Καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή της Zoe Pre, βρέθηκε ο Αντώνης Τσαπατάκης.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης, μεταξύ άλλων θυμήθηκε μια ιστορία φλερτ από τα παλιά, όταν είχε πάει στα μπουζούκια με τους φίλους του και προσπάθησε να φλερτάρει με μια κοπέλα, η οποία δεν είχε καταλάβει ότι ο ίδιος δεν μπορούσε να πάει ο ίδιος να της μιλήσει.

«Είχα πάει στα μπουζούκια με τους φίλους μου, ήμασταν πιτσιρικάδες τότε ξέρεις φλερτάραμε και τέτοια. Υπήρχε απέναντι ένα κορίτσι που μου άρεσε. Προφανώς δεν μπορούσα να πάω εκεί πέρα της μιλήσω, δεν μπορούσα να σηκωθώ γιατί καθόμουν στην καρέκλα κιόλας με τα στενά τα πράγματα εκεί στα μπουζούκια που και ακόμα είναι τελοσπάντων» είπε ο Αντώνης Τσαπατάκης και θυμήθηκε:

«Τι θα κάνω, την κοίταζα μέχρι να με δει και εντέλει με είδε. Της κάνω “έλα εδώ” μου λέει “όχι έλα εσύ”. Της λέω “δεν μπορώ”. Ξέρεις τώρα, αυτά με παντομίμα. Πέρασε η ώρα δεν ήρθε. Όταν έκατσα στο καρότσι… βασικά είδε τους φίλους μου να με πιάνουν έτσι, επειδή σου λέω ήταν στενά… έρχεται και με βρίσκει έξω και μου λέει “πραγματικά δεν θέλω να σου πω τίποτα άλλο απλά χίλια συγνώμη, δεν το είχα καταλάβει” ε και έτσι έδεσε καλύτερα το φλερτ».