Αντώνης Καφετζόπουλος: “Ξέραμε ποιοι είχαν κακοποιητική συμπεριφορά στο χώρο”

Αντώνης Καφετζόπουλος: “Ξέραμε ποιοι είχαν κακοποιητική συμπεριφορά στο χώρο”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”, παραχώρησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος και μεταξύ άλλων μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου ενώ αποκάλυψε το λόγο που δεν είναι μέλος του ΣΕΗ.

“Δεν είμαι εξαίρεση, εξαίρεση ήταν οι άνθρωποι που είχαν κακοποιητική συμπεριφορά, εξού και μετρούνται στα δάχτυλα του ενός άντε των δύο χεριών. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν πετύχει σε αυτό το επάγγελμα δεν είχαν τέτοια συμπεριφορά.

Έχετε ακούσει ποτέ για τον Φέρτη ή τη Δανδουλάκη να έχουν συμπεριφερθεί άσχημα σε κάποιους; Για όνομα του Θεού. Λίγο πολύ, όλοι ξέραμε ποιοι είχαν κακή συμπεριφορά στο χώρο, κακοποιητική. Αυτά τα ξέραμε, αλλά δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε και να λέμε πράγματα που θα ηχούσαν σαν συκοφαντίες”, είπε ο ηθοποιός

Ενώ για τον λόγο που δεν είναι μέλος του ΣΕΗ, είπε: “Εγώ δεν είμαι μέλος στο ΣΕΗ. Δεν το θεωρώ ηθικό να είμαι ταυτόχρονα πρωταγωνιστής θιάσου και να έχω μία οικονομική σχέση με τον επιχειρηματία, που δεν είναι του απλού μισθωτού, και να είμαι σε ένα Σωματείο που παλεύουν για μια καλύτερη σύμβαση και έναν καλύτερο μισθό. Είναι υποκριτικό να είμαι εκεί”.