Αντώνης Καφετζόπουλος: «Πέρασα μια περίοδο πολύ άσχημης κατάθλιψης, είχα ενοχές, ήμουν χάλια»

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Πέρασα μια περίοδο πολύ άσχημης κατάθλιψης, είχα ενοχές, ήμουν χάλια»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Dot.», βρέθηκε ο Αντώνης Καφετζόπουλος και με αφορμή το γενέθλιο post του που έγινε viral, μίλησε για όσα φοβάται με το πέρασμα του χρόνου παραδέχτηκε πως φοβάται μην… «τα χάσει» μεγαλώνοντας.

Ακόμη, ο ηθοποιός μίλησε και για την ενασχόλησή του με την πολιτική και το γεγονός ότι δεν «ταίριαξε» σε αυτόν τον χώρο.

«Είμαι εντάξει με τη συνείδησή μου, παραιτήθηκα μετά από σκληρές μάχες για πράγματα που δεν συμφωνούσα. Τα βρόντηξα και έφυγα» είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Η σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» όπως είπε, θα αποτελεί για εκείνο σημαντικό σταθμό στην καριέρα του, ενώ αποκάλυψε πως αρχικά ο ρόλος που προοριζόταν να υποδυθεί δεν είναι του «Ακάλυπτου» αλλά του οδοντίατρου τον οποίο τελικά έκανε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

«Με προόριζαν για τον ρόλο του οδοντίατρου και τους είπα ότι εγώ θέλω το αντίστροφο, γιατί έχω ένα σχέδιο για αυτό και το δέχτηκαν με πολύ στεναγμό».

Ακόμη, ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε και για την περίοδο κατάθλιψης που βίωσε, λέγοντας: «Πέρασα μια περίοδο που ήμουν σε πολύ άσχημη κατάθλιψη. Ευτυχώς όχι αυτοκτονική… Δε σκεφτόμουν να κάνω κακό στον εαυτό μου. Όλα μου φαίνονταν άσκοπα, είχα ενοχές, ήμουν χάλια, μαύρος. Δε σταμάτησα ποτέ να λέω αστεία και ο κόσμος να αντιδρά με γέλια σε αυτά…Τότε δεν έπαιζα, δεν ήθελα να παίζω, δε μπορούσα».