Αντώνης Δημητριάδης για το τροχαίο Mad Clip: “Ήμουν λίγα λεπτά πίσω του, η κολώνα…”

Αντώνης Δημητριάδης για το τροχαίο Mad Clip: “Ήμουν λίγα λεπτά πίσω του, η κολώνα…”

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Mad Clip, μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Η είδηση του θανάτου του 34χρονου τράπερ έχει σοκάρει τους φίλους και τους συνεργάτες του, με τους οποίους ήταν μαζί σε γάμο λίγη ώρα πριν το δυστύχημα.

Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη όταν ο 34χρονος ο Mad Clip κινούνταν με την Porsche του στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα και έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε μία κολόνα ηλεκτροφωτισμού και σε ένα δέντρο.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Στην εκπομπή Live News βρέθηκε ο Αντώνης Δημητριάδης και μίλησε για το θάνατο του Mad Clip.

Ο dj και παρουσιαστής της εκπομπής MEGA STAR πριν το δυστύχημα ήταν μαζί με τον trapper στο γάμο κοινού φιλικού ζευγαριού και φεύγοντας από τη δεξίωση είδε το τροχαίο στην παραλιακή.

«Η κολώνα σταμάτησε το αμάξι, όχι το δέντρο. Η κολώνα δεν έπεσε ποτέ», είπε αρχικά ο Αντώνης Δημητριάδης και πρόσθεσε: «Ακούγαμε νέα παιδιά που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο και αναγνώριζαν την πινακίδα, να λένε “ο Mad Clip”. Ήταν πολύ λαοφιλής».

«Φύγαμε γύρω στις 2:30. Ήμουν πίσω 2-3 λεπτά με το αυτοκίνητο. Βλέπουμε ένα τροχαίο και ρωτάω τον αστυνομικό “Σοβαρό;” και μου απαντάει “Σοβαρό και μάλλον γνωστός”. Εκεί κατάλαβα τι είχε συμβεί. Κάναμε αναστροφή και παρακολουθήσαμε όλη την προσπάθεια του απεγκλωβισμού», συμπλήρωσε ο Αντώνης Δημητριάδης.