Αντίνοος Αλμπάνης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Θεωρούν ότι είχα στενούς δεσμούς μαζί του, επειδή συνεργαστήκαμε»

Αντίνοος Αλμπάνης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Θεωρούν ότι είχα στενούς δεσμούς μαζί του, επειδή συνεργαστήκαμε»

Συνέντευξη την εφημερίδα Αυγή, παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και τις ερωτήσεις που δέχεται εξαιτίας μίας συνεργασίας τους στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση για το αν κουράστηκε να τον ρωτούν για το κίνημα #metoo, εξαιτίας της συνεργασίας του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Αντίνοος απάντησε:

«Καταλαβαίνω τους λόγους για τους οποίους γίνεται. Θεωρούν οι άνθρωποι της δουλειάς και ο κόσμος που διαβάζει τις συνεντεύξεις ότι, επειδή είχα μια συνεργασία με τον Φιλιππίδη, είχα και πολλούς στενούς δεσμούς μαζί του. Ότι όφειλα να γνωρίζω πράγματα τα οποία ούτε όφειλα, ούτε γνώριζα.

Με στενοχωρεί καμιά φορά που βλέπω τον όχλο να ψάχνει αρειμανίως να βρει θύτες παντού και μπορεί μια δίκη μου συνεργασία ή γνωριμία με τον Πέτρο Φιλιππίδη να με καθιστά ένοχο για κάτι. Και εκεί να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Ούτε θεωρώ ότι οφείλω να μιλήσω για αυτά ούτε, φυσικά, ότι έχω υποχρέωση.

Υπάρχουν στιγμές που έχω διάθεση να μιλήσω και άλλες που δεν έχω. Ή που δεν έχω κάτι να πω. Δεν τα ξέρω όλα, δεν έχω άποψη για όλα στη ζωή. Δυστυχώς, όταν δίνεις μια συνέντευξη, δεν μπορείς να περιοριστείς μόνο στα της δουλειάς, γιατί το προϊόν που θα παραχθεί δεν θα έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο. Δεν υπάρχουν πια περιοδικά ή έντυπα που να ασχολούνται μόνο με τη δουλειά μας».