Headlines

Αντιδράσεις για την αμοιβή της Λένα Ζευγαρά στο Καρναβάλι της Ξάνθης

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως η Λένα Ζευγαρά θα πάρει 26.000 ευρώ ως αμοιβή, από τον Δήμο Ξάνθης για να τραγουδήσει στο καρναβάλι της πόλης.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από τις αποφάσεις του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού που έχουν αναρτηθεί στη «Διαύγεια», η συναυλία με τη Λένα Ζευγαρά θα κοστίσει 26.000 ευρώ, ενώ αντίστοιχα εγκρίθηκε δαπάνη 23.000 ευρώ για την προμήθεια και ρίψη πυροτεχνημάτων.

Ωστόσο, μετά τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν, ο δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και ξεκαθάρισε τι ακριβώς συμβαίνει.

«Πρώτον θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σε αυτό το μεγάλο τον θεσμό σ’ αυτή την ευλογημένη περιοχή πάντα φέρνουμε μεγάλα μουσικά σχήματα. Είναι στο κέντρο της πλατείας δωρεάν για 110.000 κόσμο και βέβαια και από την ευρύτερη περιοχή. Αυτά τα χρήματα είναι η φιλοξενία, όλο το μουσικό σχήμα που συνοδεύει την κυρία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ηχητικά, όλα. Είναι ένα κομμάτι χρηματοδότησης. Δεν ξέρω ποια είναι η αμοιβή της Λένας Ζευγαρά, αυτό το κανονίζει ο μάνατζερ όχι εγώ» είπε ο Δήμαρχος Ξάνθης.

Ενώ αποκάλυψε πως τα 26.000 ευρώ αφορούν τη συναυλία της Λένας Ζευγαρά και όχι των άλλων καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν, μεταξύ αυτών, η Ζόζεφιν και ο FY.