Ανθή Σαλαγκούδη: “Θα φιλούσα και θα παντρευόμουν τον James Καφετζή”

Ανθή Σαλαγκούδη: "Θα φιλούσα και θα παντρευόμουν τον James Καφετζή"

Καλεσμένη στην εκπομπή του Ρυθμού 949 «Στον κόσμο της Μαρίας» με τη Μαρία Γεωργάκαινα, βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Τα δύο κορίτσια συνδέει βαθιά φιλία και δε θα γινόταν η Ανθή να μην ανταποκριθεί στην πρόσκληση της φίλης της για μια συζήτηση για όλους και για όλα, on air.

H Ανθή Σαλαγκούδη μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ότι η καλύτερή της στιγμή στο Survivor ήταν η στιγμή που την είδαμε να γουρλώνει τα μάτια της όσο καμία άλλη φορά, όταν είχε κάνει -όπως είπε η ίδια- τη μια από τις συνολικά 5 νίκες της στο παιχνίδι.

Μια από τις χειρότερες ήταν όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία και δυσκολεύτηκε πολύ να συνέλθει.

Στη συνέχεια η Μαρία Γεωργάκαινα ζήτησε από την καλεσμένη της να της κατονομάσει ποιον συμπαίκτη της θα φίλαγε, ποιον θα παντρευότανε και ποιον θα σκότωνε.

Με ιδιαίτερη άνεση η Ανθή απάντησε ότι θα σκότωνε τον Αλέξη Παππά, και όσον αφορά το ποιον θα φίλαγε, επειδή είναι πολύ έξυπνος κι αυτό είναι ένα στοιχείο που την γοητεύει σε έναν άντρα, αυτός θα ήταν ο James! Ενώ στην ερώτηση «ποιον θα παντρευότανε» η Ανθή απάντησε και πάλι τον James!

Στην ερώτηση αν θα ξαναέμπαινε στο παιχνίδι, η Ανθή ήταν κατηγορηματική και απάντησε ότι αυτός ο κύκλος έχει κλείσει, ενώ στην ερώτηση αν θα μιλούσε με τον Τριαντάφυλλο όταν αυτός βγει από το παιχνίδι, η Ανθή είπε ότι ο τραγουδιστής μέσα στο παιχνίδι είναι εως και ενοχλητικός. Τώρα που τον βλέπει απ΄ έξω δεν νιώθει το ίδιο, αντιθέτως είπε ότι γελάει και πάρα πολύ μαζί του.

Κλείνοντας, η Ανθή Σαλαγκούδη, είπε ότι όσον αφορά το Survivor είναι απλά και μόνο ένα παιχνίδι, δεν κρατάει κακία σε κανέναν και δεν έχει κανένα πρόβλημα με κάποιο από τα παιδιά.

Ολόκληρη τη συνέντευξη της Ανθής Σαλαγκούδη στη Μαρία Γεωργάκαινα θα μπορείτε να βρείτε στο podcast «Στον κόσμο της Μαρίας» στο Soundis.gr από τις 11/5.