Αννίτα Πάνια για την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα: «Έχει πάρει διάσταση, θέλω να το…»

Αννίτα Πάνια για την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα: «Έχει πάρει διάσταση, θέλω να το...»

Μέσα από την εκπομπή της «Next Please» στο Open, η Αννίτα Πάνια θέλησε να τοποθετηθεί για την συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στην Νίκη Λυμπεράκη, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει πολυσυζητηθεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ακούστηκε στον πλατό ένα κομμάτι του Νίκου Καρβέλα και η παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει για το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και αφήνει να εννοηθεί πως κατά την διάρκεια της συνέντευξής του ο στιχουργός κάνει μια φυσική ανάγκη.

«Νίκο Καρβέλα σε αγαπάμε πολύ ρε φίλε. Για όλους τους λόγους, για όλα αυτά που είσαι μαζί! Και μιας και ακούμε Νίκο Καρβέλα θέλω να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ήθελα να τον κάνω με άλλον τρόπο αλλά θα το κάνω. Τις προάλλες έγινε μια συνέντευξη που την είδαμε όλοι, κάποιοι ταυτίστηκαν και κάποιοι όλοι. Αυτό είναι δικαίωμα όλων! Παράλληλα έτρεξαν στα social media ένα έξυπνο χιουμοριστικό βιντεάκι που περιγράφει μια κίνηση φυσικής ανάγκης.

Και ο Νίκος έχει χιούμορ! Αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα, κάποιο προϊόν κάποιου μοντάζ που έχει γίνει και δεν έχει καμία σχέση με τέτοιου είδους συμπεριφορά. Τον Καρβέλα μπορεί να τον αγαπάς, να τον θαυμάζεις, να τον μισείς, να τον σιχαίνεσαι, να ταυτίζεσαι. Η συγκεκριμένη κίνηση δεν έγινε ποτέ γιατί πήρε διάσταση και θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω. Είναι μια στιγμή που κινήθηκε με την καρέκλα του και κάποια παιδιά έκαναν έξυπνα αυτό το βιντεάκι. Δεν έχει γίνει ποτέ και το υπογράφω! Γουστάρουμε το χιούμορ και την πλάκα και ξεκαθαρίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν έπαιξε ποτέ. Μιας και μου δίνεται η ευκαιρία», ανέφερε η Αννίτα Πάνια.