Άννα Παντζέλη: «Ο Κώστας Κωστόπουλος είχε πετάξει καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου»

Άννα Παντζέλη: «Ο Κώστας Κωστόπουλος είχε πετάξει καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου»

Στην εκπομπή «Το Πρωινό», μίλησε η Άννα Παντζέλη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κώστα Κωστόπουλο, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και αποκάλυψε πως τότε ο σκηνοθέτης πέταξε μια καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου.

«Είχα συνεργαστεί μαζί του πριν πολλά χρόνια. Υπήρχε μια ένταση, είχε μια σεξιστική συμπεριφορά, την οποία δεν ανεχόταν κανένας μας, πέρα από κάποιες νέες ηθοποιούς που ήταν πολύ τρομαγμένες, η αλήθεια είναι, ένα-δυο κορίτσια. Και είχε πάρα πολλά νεύρα γενικά. Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι πώς μπορούνε κάποιοι άνθρωποι και μάλιστα γυναίκες, συναδέλφισσές μου, να βγαίνουν και να κόβουν το χέρι τους και να λένε ότι είναι οικογενειάρχης και έχει παιδιά. Είχε μια σεξιστική συμπεριφορά και μια κακοποιητική», είπε η Άννα Παντζέλη και πρόσθεσε:

«Και μάλιστα είχαμε και το αποκορύφωμα που είχε πετάξει μια καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου. Ήμουν μπροστά, αυτά που λέω τα λέω με γνώση. Η Ελένη Γερασιμίδου να τρέμει και όλο το συνεργείο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη σεξιστική συμπεριφορά του και την απαράδεκτη κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στους ηθοποιούς».