Άννα Μαρία Ψυχαράκη για Σοφία Δανέζη: “Oύτε ένα συγγνώμη για όλα αυτά που μου έκανε στο Big Brother”

Άννα Μαρία Ψυχαράκη για Σοφία Δανέζη: "Oύτε ένα συγγνώμη για όλα αυτά που μου έκανε στο Big Brother"

Την Άννα Μαρία Ψυχαράκη συνάντησε στα παρασκήνια του πρώτου live του «Big Brother», η κάμερα της εκπομπής «Love it».

Μάλιστα, η νικήτρια του reality μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στο «Big Brother 2», αλλά και στην πρώην συμπαίκτριά της Σοφία Δανέζη και τα όσα είπε για εκείνη σε πρόσφατες δηλώσεις.

«Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μπήκε μελετημένη στο ριάλιτι. Ήμουν η πρώτη παίκτρια που έγινε γνωστό ότι θα μπει στο Big Brother. Γνωρίζοντας ότι θα μπεις, εσύ δεν θα έψαχνες ποια είναι η Σοφία Δανέζη; Όταν μπήκα στο ξενοδοχείο, είδα την κοπέλα και δεν ήξερα καν ποια είναι. Όταν ρώτησα, μπήκα να την ψάξω στο δικό μου Instagram και με είχε μπλοκάρει. Ήμουν δηλαδή, από πριν μπλοκαρισμένη. Τώρα πια, με έχει ξεμπλοκάρει», είχε πει πρόσφατα η Σοφία Δανέζη.

Ενώ απαντώντας στις δηλώσεις αυτές, η Άννα Μαρία «κάρφωσε» την πρώην συμπαίκτριά της, λέγοντας:

«Δόξα τω Θεώ έχω πάρα πολύ κόσμο που με ενημερώνει. Εγώ δεν είχα χρόνο να δω τη συνέντευξη της κοπέλας. Θλίβομαι γιατί για άλλη μια φορά αυτά τα άτομα προσπαθούν να σταθούν στην επικαιρότητα χρησιμοποιώντας το όνομά μου. Εγώ θα ήθελα να δείξουν κάτι, ούτως ώστε να μείνουν και στην επικαιρότητα. Πρέπει σώνει και καλά να λένε το όνομά μου; Έχει τελειώσει το Big Brother. Εύνοια δεν τους δίνω πια. Η κοπέλα ούτε ένα συγγνώμη για όλα αυτά που μου έκανε στο παιχνίδι. Δε μπορώ να συγχωρήσω μερικά άτομα τόσο εύκολα».