Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: “Το #metoo ήταν το μεγαλύτερο τραύμα που έχω ζήσει στη ζωή μου…”

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: “Το #metoo ήταν το μεγαλύτερο τραύμα που έχω ζήσει στη ζωή μου…”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη, παραχώρησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η ηθοποιός μερικούς μήνες μετά την καταγγελία που έκανε με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Λένα Δροσάκη κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, αναφέρθηκε στο κίνημα #MeToo και το τραύμα που της έχει προκαλέσει.

Μάλιστα, όπως τόνισε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, δεν είναι ακόμη έτοιμη να μιλήσει ανοιχτά για την καταγγελία

«Σε ό,τι αφορά το #metoo και την απόφαση μου να μιλήσω, υπήρχε και η δύσκολη παράμετρος της οικογένειας και των παιδιών. Από στη στιγμή που υπάρχει μια οικογένεια, οφείλεις να σκεφτείς τα πράγματα και μια και δυο και τρεις φορές και να πάρεις φυσικά και τη γνώμη τους. Μόνο αυτό μπορώ να σου πω. Ο Φάνης σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν βράχος…», είπε ηθοποιός για την υποστήριξη του συζύγου της και της οικογένειας της.

Ενώ στη συνέχεια η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε: «Θα μιλήσω κάποια στιγμή για όλα όσα συνέβησαν όταν φτάσει ο σωστός χρόνος, αλλά δεν είναι σίγουρα το τώρα. Το #metoo στη ζωή μου είναι τοποθετημένο στο άμεσο παρόν, στο τώρα και είναι ακόμα εδώ, γι’ αυτό και δεν θέλω να μιλήσω. Στα 47 μου χρονιά, μπορώ να πω ότι το #metoo ήταν το μεγαλύτερο τραύμα που έχω ζήσει στη ζωή μου και δεν το συγχέω με την απώλεια. Το τραύμα, θεωρώ ότι επουλώνεται…».