Άννα Κυριακού για τον φημολογούμενο θάνατο της Μίνας Αδαμάκη: «Έπαθα νευρικό κλονισμό»

Άννα Κυριακού για τον φημολογούμενο θάνατο της Μίνας Αδαμάκη: «Έπαθα νευρικό κλονισμό»

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από το μεσημέρι τις Κυριακής 6 Νοεμβρίου, η είδηση πως η Μίνα Αδαμάκη έχει φύγει από τη ζωή.

Η Άννα Κυριακού που συμπρωταγωνιστούσε με τη Μίνα Αδαμάκη στη σειρά «Τρεις Χάριτες», έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω της «Espresso», για τον υποτιθέμενο θάνατο της τηλεοπτικής ανιψιάς της.

«Όταν άκουσα ότι η Μίνα έφυγε από τη ζωή, έπαθα ένα μικρό νευρικό κλονισμό. Άρχισα να κλαίω. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έφυγε τόσο νωρίς και τόσο απρόσμενα. Προσπάθησα να πάρω τον Μιχάλη Ρέππα στο τηλέφωνο. Δεν τον βρήκα και με λυγμούς τού άφησα μήνυμα στον τηλεφωνητή. Είναι τραγικό αλλά και ιεροσυλία να παίζουν με τις ζωές και τον θάνατο των ανθρώπων. Είναι τραγικό κάποιοι να παίζουν με την ψυχολογία όλων μας» είπε η Άννα Κυριακού.

Μάλιστα, η Άννα Κυριακού θέλησε να δώσει το δικό της στίγμα για το πώς ένιωσε με την ψεύτικη είδηση θανάτου της αγαπημένης της φίλης, της «Ειρήνης», όπως τη γνωρίσαμε στο σίριαλ.

«Το παρήγορο και σπουδαίο είναι ότι η Μίνα μας ζει. Το απαράδεκτο είναι ότι κάποιοι έβγαλαν ψεύτικο θάνατο ενός τόσο σπουδαίου ανθρώπου, όπως είναι η Μίνα. Γλυκύτατο πλάσμα. Μόλις το πληροφορήθηκα, συγκλονίστηκα. Άρχισα να κλαίω. Δεν είχα κουράγιο να πάρω ούτε και τηλέφωνο. Σκέφτηκα, ποιος θα ξέρει καλύτερα από τον Μιχάλη Ρέππα; Του τηλεφώνησα, δεν το σήκωνε και του άφησα μήνυμα στον τηλεφωνητή κλαίγοντας. Ύστερα από λίγο με ξαναπήρε πίσω ο ίδιος.

Και μου λέει “καλά, τι έπαθες και κλαις εσύ;”. Του είπα όσα άκουσα για τον θάνατο της Μίνας και μου απάντησε: “Ψέματα είναι, μην τα πιστεύεις, Αννούλα μου”. Τότε ησύχασα. Νομίζω ότι είναι απαράδεκτες όλες αυτές οι ψεύτικες ειδήσεις που έχουν να κάνουν με τη ζωή και τον θάνατο ενός ανθρώπου. Και παλιότερα είχε γίνει κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν μπορεί κανείς να παίζει με την ψυχολογία τόσων ανθρώπων» είπε η Άννα Κυριακού στην εφημερίδα.