Άννα Μπεζάν για τα παιδικά χρόνια και τον πατέρα της: «Με χτυπούσε, υπήρχε εισαγγελική απόφαση να μη με πλησιάσει»

Άννα Μπεζάν για τα παιδικά χρόνια και τον πατέρα της: «Με χτυπούσε, υπήρχε εισαγγελική απόφαση να μη με πλησιάσει»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε η Άννα Μπεζάν.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων έκανε μια εξομολόγηση καρδιάς, καθώς αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και στους γονείς της.

«Έμεινα στην Μέλισσα από τα 12 ως τα 18. Μεγάλωσε μέχρι τότε με τον πατέρα μου. Η μητέρα μου με το που με γέννησε με παράτησε κατευθείαν στο νοσοκομείο γιατί είχε ήδη τρία παιδιά, δεν ήθελε άλλο. Ήταν από διαφορετικό πατέρα, οπότε με πήρε ο μπαμπάς μου, με μεγάλωσε όπως μπόρεσε. Πάντα ήξερα ότι με παράτησε, αλλά ήταν ένας τίτλος που δεν τον είχα ποτέ, οπότε δεν μου έλειψε από την καθημερινότητά μου. Δεν υπήρχε γυναικεία παρουσία, ήταν ο μπαμπάς μου και μόνο, τα πάντα όλα.

Δεν ήταν καλός μπαμπάς. Δεν ήταν καλός άνθρωπος αρχικά. Υπάρχουν βίαιες συμπεριφορές, τις δικαιολογείς ότι μπορεί να φταίει το αλκοόλ ή να φταίει το οτιδήποτε. Δεν ήταν καλός σαν άνθρωπος. Ήταν βίαιος, ήταν ιδιαίτερος, είχε μεγαλώσει με ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Όσο ήμουν με τον πατέρα μου, μεγάλωσα μόνη μου και αυτό που είχα ήταν «το μόνο που θα έχεις στη ζωή σου είναι το διάβασμα». Οπότε είχα ένα στρατιωτικό πρόγραμμα.

Η φωνή ήταν το λιγότερο, με χτυπούσε. Με χτυπούσε με τα χέρια. Μνήμες έχω από την ηλικία των 5. Έμεινα μέχρι τα 12. Είχα πάει χτυπημένη στο σχολείο, με είδε η διευθύντρια, με άρπαξε από το χέρι, πήγαμε στην αστυνομία, έκανα μήνυση και δρομολογήθηκαν οι καταστάσεις. Δεν ξαναγύρισα ποτέ στο σπίτι, υπήρχε εισαγγελική απόφαση να μη με πλησιάσει ούτε στα δύο μέτρα», είπε η Άννα Μπεζάν.