Άγγελος Μπράτης: «Σταμάτησα να είμαι αυστηρός στο GNTM γιατί κατάλαβα ότι…»

Άγγελος Μπράτης: «Σταμάτησα να είμαι αυστηρός στο GNTM γιατί κατάλαβα ότι...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε ο Άγγελος Μπράτης.

Ο σχεδιαστής μόδας μεταξύ άλλων μίλησε για τα νούμερα στα ρούχα που σχεδιάζει, ενώ τόνισε πως όσο περισσότερο γυμνάζεις το σώμα σου, τόσο καλύτερα θα πέφτουν τα ρούχα πάνω τους.

Ακόμη, ο Άγγελος Μπράτης αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το GNTM εξηγώντας τον λόγο που στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων σταμάτησε να είναι το ίδιο αυστηρός.

«Η μόδα είναι μία, η αλήθεια όμως είναι ότι όλα τα σώματα είναι διαφορετικά. Δεν έχω δει ποτέ δύο ίδια σώματα σε δύο μοντέλα. Όλοι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικό σώμα, απλά πρέπει να το αποδεχτείς όπως είναι», είπε ο Άγγελος Μπράτης και συνέχισε:

«Εμένα τα περισσότερα μου ρούχα δεν έχουν νούμερα και παίρνουν το σχήμα του σώματός σου. Πρέπει να προσέχεις το σώμα σου, όσο πιο ωραίο σώμα έχεις, τόσο πιο καλά θα πέφτουν και τα ρούχα πάνω σου. Είναι πολύ απλό, ο κορσές είναι το ίδιο σου το σώμα. Εγώ ράβω τα ρούχα πάνω στις πελάτισσές μου. Έχω πει πολλές φορές όχι σε πελάτισσές μου που δεν μου άρεσε πάνω τους το ρούχο. Αλλά πάντα έχω και άλλη επιλογή».

«Καλά δεν τα πήγα στο GNTM; Από αυτά που μου λέει ο κόσμος έξω, πρέπει να τα πήγα πολύ καλά. Την πρώτη χρονιά ήμουν αυστηρός. Μετά κατάλαβα ότι δε θα έρθουν μοντέλα. Την πρώτη χρονιά πήγα και είπα να είμαι αυστηρός μπας και έρθει καμία σοβαρή.

Είδα ότι δεν πρόκειται και λέω, ¨τι αγχώνεσαι; Δε θα βρούμε top model εδώ μέσα”. Μου είπαν ότι θα γίνεται χαμός αλλά μετά είδα ότι τζαμπα ταλαιπωρούμε. Από ένα σημείο και μετά το παίρνεις απόφαση, λες εντάξει, δε θα έρθει η Ζιζέλ και σήμερα» είπε ο Άγγελος Μπράτης για τον λόγο που σταμάτησε να είναι αυστηρός στο GNTM.