Αγγελική Ηλιάδη για τα παιδιά της: «Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια, ήθελα μόνο αγόρια»

Αγγελική Ηλιάδη για τα παιδιά της: «Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια, ήθελα μόνο αγόρια»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και την Άννα Ζηρδέλη, παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή της ως μαμά δυο αγοριών.

«Είναι τέλεια να μεγαλώνεις δυο αγόρια. Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια, ήθελα μόνο αγόρια. Νομίζω ότι αν είχα κόρη, δε θα είχα καθόλου καλή σχέση μαζί της, θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ. Έχει συμβεί και στους δυο γιους μου να δεχτούν bullying. Με φρικάρουν τέτοια γεγονότα. Δεν ανέχομαι να κάνει κανείς το παραμικρό στο παιδί μου. Εννοείται ότι πήγα από το σχολείο. Πήγα και ούρλιαζα. Μην ενοχλήσεις τα παιδιά μου, και κανέναν δικό μου άνθρωπο» ανέφερε η Αγγελική Ηλιάδη.

Μάλιστα, η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε πως και στα δυο της παιδιά έχει λείψει το πατρικό πρότυπο λέγοντας: «Σίγουρα έχει λείψει και στα δυο παιδιά μου η πατρική φιγούρα. Και στον Βασίλη, όλα τα χρόνια που ήμουν με τον μπαμπά του, εκείνος ζούσε στο εξωτερικό, δε ζήσαμε ποτέ μαζί παρά μόνο στις διακοπές.

Δε θα πω ότι είμαι και μαμά και μπαμπάς, όπως έλεγα κάποτε. Βλακείες έλεγα. Δε μπορεί η μαμά να αναπληρώσει το κενό του πατέρα. Είμαι πολύ αυστηρή στο κομμάτι αυτό. Ξέρω ότι δε μπορώ να τα κάνω όλα όπως θα ήθελα γιατί μοιράζομαι σε πολλά κομμάτια και είμαι ένας άνθρωπος».

Όσο για το ενδεχόμενο να τη δούμε να παντρεύεται, η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω γάμο για κανέναν λόγο. Δε θέλω να περιοριστώ σε καμία περίπτωση. Μου αρέσει η ελευθερία που νιώθω σαν άνθρωπος. Δε θέλω κανείς να εισβάλει στον χώρο, τον χρόνο, το πρόγραμμά μου».