Ανέστης Βλάχος: Δημοτική δαπάνη η κηδεία του ηθοποιού

a-2-250x250.jpg

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση για τον θάνατο του Ανέστη Βλάχου, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 87 ετών μετά από νοσηλεία του στο νοσοκομείο που διήρκησε περίπου έναν μήνα.

Μάλιστα, μετά τον θάνατο του ηθοποιού η οικογένεια του με ανάρτηση στο Facebook ανακοίνωσε πως η κηδεία του αγαπημένου «κακού» του ελληνικού κινηματογράφου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του Α’ Κοιμητηρίου Αθηνών.

Ενώ ανέφεραν πως αντί για στεφάνια θα ήθελαν να κατατεθούν χρήματα σε μονάδα που περιθάλπει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

«Mε βαθύτατη οδύνη ανακοινώνουμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας πατέρα και παππού Ανέστη Βλάχου.

Ο Ανέστης Βλάχος έδωσε μία γενναία μάχη για τη ζωή, τον τελευταίο σχεδόν ένα μήνα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Δυστυχώς όμως, η καρδιακή ανεπάρκεια η οποία τον ταλάνιζε τα τελευταία χρόνια και η σοβαρότερη επιπλοκή της, η πολυοργανική ανεπάρκεια, τον κατέβαλλαν με αποτέλεσμα να καταλήξει εχθές, 23 Αυγούστου 2021, λίγο πρίν τα μεσάνυχτα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και φρόντισαν τον ανθρωπό μας.

Ευχαριστούμε επίσης όλον αυτόν τον υπέροχο κόσμο που τον αγάπησε και συνδέθηκε μαζί του για την συμπαράσταση στο πένθος μας.», έγραφε το μήνυμα.

Ανέστης-Βλάχος-1.png