Ανέστης Βλάχος: Χειροτονήθηκε Αρχιμανδρίτης ο εγγονός του ηθοποιού | Το εκκλησιαστικό του όνομα

Ανέστης Βλάχος: Χειροτονήθηκε Αρχιμανδρίτης ο εγγονός του ηθοποιού | Το εκκλησιαστικό του όνομα

Όπως έγινε γνωστό, ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου πριν έναν χρόνο έγινε κληρικός και άλλαξε το όνομά του σε Αυγουστίνος. Ο ίδιος, πλέον είναι Αρχιμανδρίτης, καθώς χειροτονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα, ο πατέρας του και γιος του ηθοποιού από τον οποίο πήρε το όνομά του ο Ανέστης, Ηρακλής Βλάχος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

«Είναι μία στιγμή που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Για εμένα προσωπικά και για όλη την οικογένεια. Είναι η σημαντικότερη στιγμή μετά τη γέννησή του και είναι ευτυχία του γονέα να βλέπει το παιδί του να κάνει πραγματικότητα και το όνειρό του και να είναι αφοσιωμένος σε αυτό που έχει επιλέξει», είπε ο Ηρακλής Βλάχος, ενώ σε ερώτηση για το αν έχει δώσει κάποια συμβουλή στο παιδί του, απάντησε πως δεν έδινε συμβουλές.

«Ακόμα και στα δύσκολα να πιστεύεις πως αυτό είναι προσωρινό και όλα θα πάνε καλά στο τέλος», τόνισε ο πατέρας του αρχιμανδρίτη και ανέφερε πως από τις πρώτες κιόλας τάξεις του σχολείου, είχε εκφράσει το ενδιαφέρον να ασχοληθεί με την εκκλησία.