Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δε σεβάστηκε τον πόνο των οικογενειών, τον πόνο της Ελλάδας, τον πραγματικό πόνο ενός…»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δε σεβάστηκε τον πόνο των οικογενειών, τον πόνο της Ελλάδας, τον πραγματικό πόνο ενός...»

Για πρώτη φορά μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε ζωντανά στη «Super Κατερίνα».

Ο παρουσιαστής που συνεχίζει να νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο, παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή και ξέσπασε κατά του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου, ο οποίος μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο ανέφερε ότι η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη ήταν… τιμωρία από το Θεό για το τριήμερο του Καρναβαλιού.

«Αυτός ο θεομπαίχτης, ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου, που δε σεβάστηκε τη συλλογική μας θλίψη, το ότι χάθηκαν τα παιδάκια. Δε σεβάστηκε τον πόνο των οικογενειών, τον πόνο της Ελλάδας, τον πραγματικό πόνο ενός λαού και βγαίνει και δίνει τις δικές του ανεκδιήγητες ερμηνείες;

Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι μία στροφή στην Ιστορία. Στα 70 μου αυτό το έζησα πολύ λίγες φορές στη ζωή μου. Επειδή η κοινωνία ακολουθεί την πεπατημένη και συσσωρεύονται κάποιες ποσοτικές αλλαγές που φέρνουν την ποιοτική αλλαγή…. Είναι κουκιά μετρημένα, είναι τα παιδιά που δε γύρισαν σπίτι, είναι ο συλλογικός πόνος. Δεν είναι δυνατόν εγώ να βγαίνω μετά από 7 μέρες στην εντατική και να ζω αυτό το δράμα, που είναι χειρότερο από το προσωπικό μου. Πραγματικά το είδα εχθές το βράδυ και ειλικρινά δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ. Είναι βασανιστές», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό του.