Αλίκη Κατσαβού: «O Φοίβος μου ζήτησε να πάμε εκεί που είναι θαμμένος ο μπαμπάς! Έχουμε να πάμε από τον Απρίλιο γιατί…»

Αλίκη Κατσαβού: «O Φοίβος μου ζήτησε να πάμε εκεί που είναι θαμμένος ο μπαμπάς! Έχουμε να πάμε από τον Απρίλιο γιατί…»

Λίγο πριν συμπληρωθούν τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράστηκε με τους followers της, τις σκέψεις της.

Μάλιστα, όπως έγραψε η ηθοποιός, ο μικρός Φοίβος της ζήτησε να επισκεφτούν τον τάφο του Κώστα Βουτσά, κάτι που έγινε για πρώτη φορά.

Ενώ η Αλίκη Κατσαβού παράλληλα αποκάλυψε πως θα πάνε στο νεκροταφείο για πρώτη φορά από τον Απρίλιο, καθώς η ίδια δεν αντέχει να πηγαίνει εκεί.

«Σας δελέασα με μια όμορφη φωτογραφία για να σας μιλήσω από καρδιάς! Χθες ο γιος μου ζήτησε να πάμε εκεί που είναι θαμμένος ο μπαμπάς! Δεν το χει κάνει ποτέ ξανά, κι έχουμε να πάμε από τον περασμένο Απρίλιο γιατί για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν αντέχω.

Αλλά σήμερα θα πάμε και θα κάνει καλό και στους δύο μας! Το δυνατό παιδί μου ξέρει καλύτερα από εμένα να γιατρεύει την ψυχή του. Θα μάθω λοιπόν από εκείνο. Γιατί εγώ ως τώρα δεν αγγίζω το μουδιασμένο μέρος της καρδιάς μου από φόβο μην ξεχειλίσει από εκεί ένας ωκεανός και με πνίξει.

Μα σε ενάμιση μήνα θα κλείσουν 2 χρόνια απουσίας και σύναξε πόνο η ψυχή που θέλει να ελευθερωθεί. Εγώ έχω το παιδί μου και το θέατρο. Μα το παιδί μου μόνο εμένα και πρέπει να βρω δύναμη» έγραψε η Αλίκη Κατσαβού στο post της.