Αλεξία Τράικο: «Με τη μητέρα μου δεν έχουμε τόσο καλές σχέσεις» – Η αμηχανία όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της

Αλεξία Τράικο: «Με τη μητέρα μου δεν έχουμε τόσο καλές σχέσεις» - Η αμηχανία όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@Star», βρέθηκε η Αλεξία Τράικο.

Η μεγάλη νικήτρια του GNTM, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για την οικογένειά της, ενώ ήρθε σε αμηχανία όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της.

«Γενικά με την οικογένεια μου είμαστε λίγο σκορπισμένοι. Ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική, έχει ξαναπαντρευτεί, αλλά είχα δίπλα μου τους φίλους, που μου κάλυπταν όλο το κενό. Ο πατέρας μου έβλεπε τον τελικό live και με το που τελείωσε είδα την κλήση του και μιλήσαμε. Από την οικογένειά μου εγώ δεν έχω λάβει πολλά μπράβο, ούτε στήριξη, δεν ένιωθα ότι είναι περήφανοι για εμένα.

Με τη νίκη μου ένιωσα ότι απέδειξα ότι αξίζω στην οικογένειά μου. Μίλησα πρώτα με τον μπαμπά, με την μαμά δεν έχουμε τόσο καλές σχέσεις, αλλά γνωρίζω ότι μπορεί να είναι περήφανη για εμένα, παρόλο που δεν έχουμε τόσο καλές σχέσεις», εξομολογήθηκε η Αλεξία Τράικο.

Τέλος, η νικήτρια του GNTM αναφέρθηκε στους φίλους της που τη στηρίζουν και για τον λόγο αυτό ήταν μαζί της στο πλατό. Ενώ η ίδια ρωτήθηκε επίσης και για το αν ανάμεσά τους ήταν και ο σύντροφός της. Ωστόσο, η Αλεξία Τράικο ήρθε σε αμηχανία και επέλεξε να μην απαντήσει.