Αλέξανδρος Μαρτίδης για τη γέννηση της κόρης του: «Με το που βγαίνει το παιδί, δεν κλαίει, ήταν μελανιασμένο»

Αλέξανδρος Μαρτίδης για τη γέννηση της κόρης του: «Με το που βγαίνει το παιδί, δεν κλαίει, ήταν μελανιασμένο»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Μπαμπά – δες» και τον Τάσο Ιορδανίδη, παραχώρησε ο Αλέξανδρος Μαρτίδης σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς».

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη του και τις στιγμές αγωνίας που έζησε τη στιγμή της γέννησής της, αλλά και για τον χωρισμό από την μητέρα της.

«Θυμάμαι ότι (σ.σ η σύζυγός μου) δεν χαλάρωνε εύκολα για να βγει το παιδί και το παιδί, αντί να είναι μπρούμυτα, ήταν ανάσκελα και έβγαινε με το κεφάλι. Βγαίνει το παιδί και με το που βγαίνει, δεν κλαίει. Ήταν μελανιασμένο. Θυμάμαι ότι βάρεσαν συναγερμό γιατί μπήκαν και άλλοι μέσα και μου είπαν “πρέπει να βγείτε έξω”. Τους λέω “Δεν υπάρχει περίπτωση, κάντε τη δουλειά σας, εδώ θα μείνω”. Ήμουν σε αυτόν τον τόνο. Κράταγα (σ.σ την σύζυγο μου) και της έλεγα “μην φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά”.

Εντωμεταξύ εγώ ήθελα να πεθάνω εκείνη την ώρα. Με το που ακούω το πρώτο της κλάμα, τρέχω εκεί, την βλέπω και νομίζω ότι θα γίνει 18 και θα έχω την ίδια συγκίνηση πάντα για αυτή την ημέρα. Ήταν η ομορφότερη ημέρα της ζωής μου. Το πρώτο της κλάμα, το στοματάκι της, τα ματάκια της, το πρώτο της μπάνιο που της έκανα γιατί τους είχα ζητήσει πως ήθελα να το κάνω εγώ», είπε ο Αλέξανδρος Μαρτίδης.

«Η κόρη μας δεν έχει ζήσει χωρισμό γιατί χωρίσαμε πολύ νωρίς. Δεν το ήθελα αυτό για το παιδί μου, ήθελα την οικογένεια. Το πάλεψα, αλλά είπα ότι αν η ψυχική υγεία του παιδιού μου είναι καλύτερα, το προτιμώ. Μας έφαγε μια πενταετία να βρούμε το πως θα λειτουργήσουμε και οι δυο, γιατί ήμασταν και οι δυο πολύ μικροί και όταν μας βλέπει και τους δυο μαζί η κόρη μας, είμαστε καλά», συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Μαρτίδης για τον χωρισμό του από την μητέρα της κόρης του.