Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: “Δεν είμαι από τις γυναίκες που μπαίνουν ανάμεσα σε ζευγάρια”

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: “Δεν είμαι από τις γυναίκες που μπαίνουν ανάμεσα σε ζευγάρια"

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!», παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή της στην «Φάρμα», αλλά και για τον πρώην σύζυγο της Αριστομένη Γιαννόπουλο.

«Στην Φάρμα με δυσκόλεψαν περισσότερο τα αγωνίσματα. Επειδή είμαι άνθρωπος που προσαρμόζεται εύκολα, η συμβίωση με τους συμπαίκτες μου δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Ακόμα και το ότι έπρεπε να κοιμηθώ στο ίδιο σπίτι με δέκα άτομα που δεν γνώριζα μου φάνηκε ενδιαφέρον.

Με τον Αριστομένη είμαστε πολύ αγαπημένοι. Όσο καιρό ήμασταν μαζί δεν τσακωθήκαμε πότε. Δεν κοιμήθηκε ποτέ ο ένας στο κρεβάτι και ο άλλος στον καναπέ. Στο τέλος μπορεί να είπαμε μια κουβέντα παραπάνω αλλά και πάλι δεν έγινε κανένας μεγάλος καβγάς. Αποφασίσαμε να χωρίσουμε γιατί δεν υπήρχε πια σπίθα ανάμεσα μας», δήλωσε η Αλεξάνδρα.

Στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη γνωριμία της με τον Snik.

«Με τον Snik δεν είμαστε καν φίλοι. Είμαστε απλά γνωστοί. Συναντηθήκαμε κάποια στιγμή γιατί συζητήσαμε να συνεργαστούμε στο βίντεο κλιπ του. Τελικά αυτό δεν έγινε γιατί μπήκα στην Φάρμα και συναντηθήκαμε ξανά στην φιέστα του Ολυμπιακού, όπου μιλήσαμε. Δεν υπήρξε καν φλερτ ανάμεσα μας. Ήμασταν απλώς σε κοινή παρέα. Καταλαβαίνω ότι επειδή έχω χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, αν με δουν με κάποιον άντρα, μπορεί να μου τον χρεώσουν ως σχέση. Με ενόχλησε που με θεώρησαν πέτρα του σκανδάλου. Δεν είμαι από τις γυναίκες που μπαίνουν ανάμεσα σε ζευγάρια».