Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Είχα μια άτυχη εγκυμοσύνη, είχα παλίνδρομη κύηση. Πήγα στον γιατρό μου και…»

ALEXANDRA-PALAIOLOGOU_2-250x250.jpg

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιθανή της ενασχόληση με την παρουσίαση αλλά και την εγκυμοσύνη της που είχε αλλά διακόπηκε.

«Η υποκριτική μπήκε στη ζωή μου σε μικρή ηλικία, οι γονείς μου θεωρούσαν σημαντική παιδεία το θέατρο και τη λυρική σκηνή. Η Ελένη Χατζηαργύρη ήταν δασκάλα μου. Ήρθε δειλά και μου είπε χωρίς να σε προσβάλω θέλεις να έρθεις να στρώνεις το χαλί στην παράσταση “Αγαμέμνονας”.

Φέτος επέλεξα ένα ρόλο δραματικό γιατί ήθελα να φύγω από τους ρόλους που μου δίνουν συνήθως για να δείξω ότι μπορώ να κάνω και κάτι άλλο» δήλωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και πρόσθεσε: «Δεν μου έχουν γίνει προτάσεις για εκπομπές, μου κάνει εντύπωση γιατί στο live είμαι καλή, θα μπορούσα να παρουσιάσω και show».

Τέλος, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου εξομολογήθηκε: «Είχα μια άτυχη εγκυμοσύνη, είχα παλίνδρομη κύηση πήγα στον γιατρό μου και το παιδί δεν ζούσε, έκανα το χειρουργείο το πρωί και το βράδυ πήγα στην πρεμιέρα μου. Για όσο βίωσα την μητρότητα είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα, θρήνησα για την άτυχη εγκυμοσύνη μου».