Αιμιλία Υψηλάντη: «Η έγνοια της εγγονής μου όταν χάθηκε η κόρη μου, ήταν ο δικός μου πόνος, όχι ο δικός της»

Αιμιλία Υψηλάντη: «Η έγνοια της εγγονής μου όταν χάθηκε η κόρη μου, ήταν ο δικός μου πόνος, όχι ο δικός της»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, παραχώρησε η Αιμιλία Υψηλάντη με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά “Famagusta” του Mega.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο της κόρης της και στη σχέση με την εγγονή της.

«Με ήθελαν να παίξω στο “Famagusta”, δέχτηκα αμέσως γιατί στην Κύπρο είχα πάει πάρα πολλές φορές. Σημάδεψε τη ζωή των ανθρώπων της γενιάς μου ο φάκελος της Κύπρου. Γνώρισα τον Μακάριο. Ήταν ευγενικός και κοινωνικός άνθρωπος, μας έδινε μία φωτογραφία με την κόκκινη υπογραφή του.

Η πιο δύσκολη σκηνή στο “Famagusta”, δεν ήρθε ακόμη. Είναι η ώρα που ο ρόλος μου θα βρεθεί σε μία ώρα κρίσης, απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό. Περίμενα την αποδοχή του “Famagusta”, όταν βλέπεις τις αφηγήσεις, είναι σοκαριστικό για τον θεατή», είπε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Όσο για την σχέση με την εγγονή της και τον θάνατο της κόρης της, η Αιμιλία Υψηλάντη αποκάλυψε: «Οι σχέσεις μου με την εγγονή μου είναι αγαπησιάρικες, άλλα δύσκολες γιατί το χάσμα ανάμεσα στις γενιές είναι τεράστιο. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τη νέα γενιά. Η εγγονή μου είναι 30 χρονών. Η εγγονή μου δεν έχει ούτε πάτερα, ούτε μητέρα, ούτε αδέλφια. Εγώ που μεγάλωσα σε μια μεγάλη οικογένεια δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι να είσαι ολομόναχο παιδί. Η έγνοια της εγγονής μου όταν χάθηκε η κόρη μου, ήταν ο δικός μου πόνος, όχι ο δικός της. Δεν έχω βιώσει κάτι δυσκολότερο από άλλους ανθρώπους, αν και το δικό μου ήταν αφύσικο γεγονός. Έχασα έναν νεότερο άνθρωπο».