Άγριες Μέλισσες: Ο Λευτέρης Χαρίτος αποκαλύπτει τις ανατροπές που θα δούμε στην τρίτη σεζόν της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Ο Λευτέρης Χαρίτος αποκαλύπτει τις ανατροπές που θα δούμε στην τρίτη σεζόν της σειράς

Πρεμιέρα θα κάνει το βράδυ της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου στις 22:00 ο ΄Γ κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μέσα από του συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη επιστροφή της σειράς ο σκηνοθέτης της, Λευτέρης Χαρίτος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τη Ρίτσα Μπιζόγλη για όσα θα δούμε φέτος.

«Θα μπούμε στη σκοτεινή πλευρά της ιστορίας, την επταετία. Οι ‘Άγριες Μέλισσες” θα είναι αυτές που αγαπήσαμε γεμάτες με έρωτες, συγκρούσεις και πάθη, πέρα από την επταετία, απλά οι επταετία τα κάνει όλα πιο δύσκολα.

Φέτος στη σειρά μπαίνουν ο Ακύλλας Μεγαρίτης, Αιμίλιος Χειλάκης, ο Νίκος Κουρής, που έρχεται από το βαθύ παρελθόν της Μαρίας Κίτσου, η Μαρκέλλα Γιαννάκου, που είναι η σύζυγος του Αιμίλιου Χειλάκη, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλο και πάρα πολλοί άλλοι μόνιμοι ρόλοι αλλά και άλλοι σε μικρότερους ρόλους.

Το πολιτικό γεγονός που πέφτει σε όλους κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα, Υπάρχει η έννοια της εξορίας, της βίας, των μυστικών. Δεν ξέρεις τι κάνει ο διπλανός σου, ποιος είναι. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να αλλάξουν. Σταματά να υπάρχει εμπιστοσύνη και κοιτάς να δεις ποιος είναι ο διπλανός σου. Αυτό από μόνο του είναι μια ανατροπή στα πάντα. Υπάρχει ανατροπή στο πώς οι άνθρωποι ζουν την καθημερινότητά τους», είπε ο Λευτέρης Χαρίτος.