Άγιος Παΐσιος: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν| Το μασκοσκελές μήνυμα του Προκόπη Αγαθοκλέους

Άγιος Παΐσιος: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν| Το μασκοσκελές μήνυμα του Προκόπη Αγαθοκλέους

Όπως έγινε γνωστό, μετά από 7,5 περίπου μήνες, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν της σειράς “Άγιος Παΐσιος”.

Μάλιστα, ο Προκόπης Αγαθοκλέους που πρωταγωνιστεί στη βιογραφική σειρά,  θέλησε με ένα μακροσκελές του μήνυμα στο Instagram να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές, τονίζοντας πως “έδωσα πολλά, μα πήρα πήρα περισσότερα”.

Η ανάρτηση του Προκόπη Αγαθοκλέους

«Χθες, μαζί με τον ήλιο έδυσε και ένα κομμάτι μας.. Ολοκληρώθηκε… μαζί του και μεις, με όσα παράσιμα μας άφησε ο ακατάπαυστος αγώνας για να έρθει αυτό σε πέρας. “Έδωσες πολλά” (μου είπε χτες βράδυ ένα αγαπημένο πρόσωπο) Χωρίς να το σκεφτώ καθόλου απάντησα, “έδωσα πολλά, μα πήρα πήρα περισσότερα”.. και είναι αλήθεια! Φορτώθηκα με κάθε λογής ομορφιά!

@giorgostsiakkas σ’ ευχαριστώ βαθιά για γενναιόδωρη αγκαλιά σου που μ’ έφερε αντιμέτωπο με το άπιαστο. @stamosts αγαπημένε μου συνοδυπόρε, σ’ ευχαριστώ για το μοίρασμα, την έγνοια, την καθοδήγηση, την φροντίδα, την υπομονή, το ταλέντο και την αγάπη σου! Χωρίς εσένα τίποτα δεν θα’ ταν εφικτό απ’ όσα έγιναν.
Κώστα Τριανταφύλου σ’ ευχαριστώ για την δύναμη, το άγρυπνο βλέμμα, το μεράκι και το φως σου! @johnny.kosto @yannis_lazarou πόσο θα μου λείψετε! Και πόσο σας ευχαριστώ για την αγάπη και την συνεχή στήριξη!

Στέλλα μου, Εύα, Καίτη, Βούλα, Άρη, Άλεξ, Αντιγόνη, Κορίνα, Αλέξανδρε, Νάσο, Νικόλα, Γιάννηδες και Γιώργηδες, Δανάη, Αλκαίε, Νίκο, Αντώνη, Δημήτρη, Κωνσταντίνε, Ιβάν, Μαρίες, Λία, Άννα, Φανή, Άλεξ, Μίλτο, Τάκη σας ευχαριστώ για την όρεξη, τον επαγγελματισμό, την παρέα και την ομορφιά σας!

Μεγάλη ευγνωμοσύνη προς έναν έναν και μία μία ξεχωριστά όλους και όλες τους/τις συνάδελφους/ισσες ηθοποιούς που είχα την χαρά να ξαναβρεθώ ή να γνωρίσω.

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα είχα τη χαρά να συναντήσω, μέσω του σεναριογράφου της σειράς Γιώργου Τσιάκκα, τον πάτερ Χρήστο Μήτσιο, τον γνωστό σε όλους παπαΠΑΟΚ. Είπαμε πολλά όμορφα. Εκεί που ετοιμαζόμουν να φύγω θυμάμαι τον Γιώργο να τον ρωτά, “τι θα ήθελες πάτερ να μείνει από τη σειρά;”
Πήρε τότε ο πάτερ λίγο χρόνο και αφού το σκέφτηκε λίγο απάντησε με χαμόγελο,
“ένα χάδι και μια αγκαλιά!”

Παντοτινή ευχή μου και αγώνας, να καταφέρνω να ανοίγω την δική μου αγκαλιά με το ίδιο θάρρος και να απαλύνω το χάδι μου με την ίδια αγάπη με όση ο γέροντας Παΐσιος τόλμησε. Ο Άγιος Παΐσιος! Όχι αυτός με το “ξανθό γένος”, ο άλλος, με το χάδι και την αγκαλιά.

“Άντε βρε παλικάρι.. πίσω στη γυναίκα σου και στα παιδιά σου τώρα!”
Έτσι θα μου λεγε, κερνώντας με ένα λουκούμι.

[Μαρίνα, Δάφνη και Κίμωνα σας αγαπώ και σας ευγνωμονώ πάντα!]».

Να πούμε πως ο Ά Κύκλος της ιστορικής-βιογραφικής σειράς “Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό” που προβλήθηκε στο Mega και συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό, ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2022.