Άδωνις Γεωργιάδης για Κασσελάκη: «Όπου πάει είναι και ο Τάιλερ. Δηλαδή φαντάζεστε κάθε ημέρα στο υπουργείο να είχαμε την Ευγενία;»

Άδωνις Γεωργιάδης για Κασσελάκη: «Όπου πάει είναι και ο Τάιλερ. Δηλαδή φαντάζεστε κάθε ημέρα στο υπουργείο να είχαμε την Ευγενία;»

 

Στην εκπομπή “Live News” και στον Νίκο Ευαγγελάτο, μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

«Έρχεται η βραδιά της εκλογικής του νίκης και ανεβαίνει πάνω στην εξέδρα μαζί με τον σύζυγό του και λέει πως ο σύζυγός μου, ο συμπαθέστατος κύριος Τάιλερ, έχει να προσφέρει πολλά στην χώρα. Εάν ο Μητσοτάκης ανέβαζε τη Μαρέβα την ημέρα της νίκης και το έλεγε αυτό, τι θα έλεγαν στον ΣΥΡΙΖΑ;

Άλλο αυτό και άλλο όπου πάει ο Κασσελάκης να είναι και ο Τάιλερ. Δηλαδή φαντάζεστε κάθε ημέρα στο υπουργείο εργασίας να είχαμε την Ευγενία; Είναι λογικό αυτό; Την είδατε μια φορά, την είδατε και δυο! Κάθε μέρα θα κυβερνάω με την Ευγενία το υπουργείο; Δηλαδή εσείς στο Mega μπαίνετε κάθε μέρα με την Τατιάνα;

Ένα δεύτερο είναι πως όταν ο κ. Μητσοτάκης έφερε τον Πίνατ στο Μαξίμου, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε πως ‘’με τον Πίνατ θα κάνει πολιτική”. Τώρα που το έκανε ο κ. Κασσελάκης τι λένε; Όλο αυτό δημιουργεί μία εικόνα επιτηδευμένης διαφήμισης», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.