Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι αποκρουστικό να λένε για μένα ότι δέρνω τη γυναίκα μου, η λάσπη δούλεψε πολύ»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι αποκρουστικό να λένε για μένα ότι δέρνω τη γυναίκα μου, η λάσπη δούλεψε πολύ»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πρόσφατα δημοσιεύματα του διαδικτύου που έκαναν λόγο ότι χτύπησε τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

«Το δημοσίευμα αυτό ξεκίνησε από ένα παρακμιακό site. Ήμασταν με την Ευγενία σε ένα τραπέζι με τον Αμερικανό πρέσβη και μου το έστειλαν εκείνη την ώρα από το γραφείο Τύπου. Το είδα και δεν έδωσα, πιστέψτε με, την παραμικρή σημασία. Ήταν από ένα site τόσο ασήμαντο και ένα θέμα τόσο εξωφρενικό που είπα “ποιος ασχολείται;”.

Τις επόμενες δύο ημέρες ήταν πρώτο trend στο twitter κυρίως από τους πολιτικούς αντιπάλους που όχι μόνο υιοθέτησαν το δημοσίευμα, αλλά το φούσκωσαν με διάφορους τρόπους. Κάποια στιγμή αναγκάστηκα να μιλήσω, μίλησε και η Ευγενία, το μαζέψαμε και σταμάτησε» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Για άλλη μία φορά συνειδητοποίησα πόσο εύκολη είναι στην εποχή μας η ανθρωποφαγία. Προφανώς, η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική, δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα. Δεν είναι κάτι που δε θα μπορούσε να έχει συμβεί, είναι κάτι που είναι αποκρουστικό. Ό,τι το χειρότερο! Γι’ αυτό και στην αρχή το πήρα λίγο αψήφιστα γιατί λέω ότι δε θα πιστέψει κανείς για μένα ότι μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Κι όμως, η λάσπη δούλεψε πολύ».