Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε η Βανέσα Αδαμοπούλου.
Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητρότητα, τον χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση αλλά και για το φλερτ.
«Το παιδί με εξισορρόπησε, με έκανε να αισθάνομαι ότι πατάω γερά στα πόδια μου. Θα πρέπει να δίνονται ισομερώς τα δικαιώματά και στους δυο γονείς που θέλουν να είναι στην ζωή του παιδιού. Τα διαφορετικά «θέλω» μπορεί να με οδηγήσουν σε έναν χωρισμό, είναι γενναίο να ολοκληρώνεις μια σχέση χωρίς να στέκεσαι στα συντρίμμια», τόνισε η Βανέσα Αδαμοπούλου αναφορικά με την επιμέλεια του παιδιού όταν χώρισε με τον σύντροφό της.
«Όταν χώρισα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν το παιδί, αγχώθηκα για το πως θα το πάρει. Δεν υπάρχει πλέον η ταμπέλα του «παιδιού χωρισμένων γονιών» όπως παλιά. Δεν δίστασα να χωρίσω όταν έβλεπα ότι έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος. Με τον Ιωάννη Παπαζήση είμαστε πάρα πολύ καλά και βοηθάμε ο ένας τον άλλον» εξομολογήθηκε η Βανέσα Αδαμοπούλου.
Όσο για το φλερτ, η Βανέσα Αδαμοπούλου υπογράμμισε: «με φλερτάρουν οι άντρες, δεν θέλω να ακούω ότι δεν γίνεται φλερτ. Οι άντρες φλερτάρουν και εμείς δίνουμε το «πράσινο φως, βέβαια κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν».













