Headlines

Το βίντεο που ο Μιχάλης Ζαμπίδης κάνει “τσακωτούς” τους διαρρήκτες που επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του

Στην εκπομπή «Happy Day», μίλησε ο Μιχάλης Ζαμπίδης και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που βίωσε πριν από λίγες ημέρες, όταν δύο διαρρήκτες «εισέβαλαν» στο σπίτι του.

Μάλιστα, το βίντεο που προβλήθηκε δείχνει για πρώτη φορά τους δράστες και τη συνάντησή τους με τον πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing.

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Ζαμπίδης έκανε.. τσακωτούς τους δύο ανήλικους, ακριβώς την ώρα που ο επέστρεφε σπίτι του και εκείνοι έβγαιναν.

«Όταν είδα τον έναν να πηδάει, σκέφτηκα μήπως έπεσε καμιά μπάλα στο σπίτι. Δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Το περίεργο ήταν ότι ήταν 17:30 το απόγευμα, γυρνούσα σπίτι. Ήταν το σωστό timing. Μόλις έφτασα είδα κάποιον να πηδάει από το σπίτι μου προς τα έξω. Τον ρώτησα τι γίνεται και μου είπε “βγάζω φωτογραφίες”. Του λέω “για το Instagram ή για να κλέψεις;

Του λέω “μη τρέξεις γιατί και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω”. Εκεί λέει “εντάξει εντάξει”. Φώναξε τον συνεργό του, ήρθαν κοντά, είχαμε μια κουβέντα. Πήραμε την αστυνομία. Ο ένας έχει πλούσιο βιογραφικό. Πέρσι τον είχαν συλλάβει. Έχει καταδικαστεί. Πέρσι είχε αποδράσει από κάπου. Δεν πρέπει να ήταν μόνοι τους. Δε συνελήφθησαν. Έφυγαν μισό λεπτό πριν έρθει η ομάδα ΔΙΑΣ» σχολίασε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.