Headlines

Η Κόνι Μεταξά ξεκαθαρίζει γιατί είχε τσακωθεί με τη Josephine

Το παρασκήνιο της παρεξήγησης που είχε με τη Josephine αποκάλυψε στην εκπομπή «Το Πρωινό» η Κόνι Μεταξά.

Με αφορμή την εμφάνιση της Josephine στο The 2Night Show και το ότι παραδέχτηκε ότι πράγματι υπήρξε παρεξήγηση, η Κόνι Μεταξά εξήγησε με λεπτομέρειες τι ακριβώς συνέβη.

Μάλιστα, όπως είπε η Κόνι, πίσω από τη διαφωνία τους, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Τάσος Ξιαρχό.

«Πριν πάω στο J2US η Ζόζεφιν είχε παρεξηγηθεί πολύ άσχημα με τον Τάσο για μια χορογραφία. Όταν ξεκίνησα με τον Τάσο στο J2US μου είπε “να τον προσέχεις τον Τάσο“. Και μετά στα γενέθλιά μου βρισκόμαστε όλοι μαζί. Και κάτι της είπε ο Τάσος και η Ζόζεφιν νόμιζε πως εγώ είπα στον Τάσο ότι εκείνη μου είπε πως θα πρέπει να τον προσέχω. Δεν είχε γίνει όμως αυτό.

Απλά το Τάσος επειδή είχαν τσακωθεί, της έλεγε διάφορα τέτοια. Μου έστειλε μήνυμα και μου είπε γιατί είχε νευριάσει. Της είπα ότι δεν ισχύει και ότι ο Τάσος “σου λέει συνέχεια τέτοια πράγματα”. Τα βρήκαμε.

Όταν πήγε εκείνη στο J2US μιλούσαμε δυο ώρες στο τηλέφωνο. Έχουμε καλή σχέση, τα έχουμε βρει με τη Ζόζεφιν. Ήμουν και είμαι πολύ καλή φίλη με τη Ζόζεφιν. Αλλά μετά το J2US ο Τάσος είναι σαν αδερφός μου» είπε η Κόνι Μεταξά.