Διακοπές στη Σαντορίνη έκανε ο Justin Bieber

Διακοπές στη Σαντορίνη έκανε ο Justin Bieber

Μια από τις καλύτερες διαφημίσεις για τη χώρα μας ήρθε από τον Justin Bieber. Ο διάσημος τραγουδιστής της pop πέρυσι το καλοκαίρι επέλεξε για προορισμό των διακοπών του την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Σαντορίνη. Μάλιστα τότε ο ίδιος δεν είχε σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και ενημέρωνε τους διαδικτυακούς του φίλους για το πώς περνάει τον χρόνο του στις διακοπές.

Τα στιγμιότυπα που μοιραζόταν στα social απεικόνιζαν την Καλντέρα, τα γαλανά νερά και τις ωραίες εκκλησίες. Η επίσκεψη του είχε γίνει με αφορμή την συνεργασία του με τον Έλληνα παραγωγό Κώστα Καλημέρη, ο οποίος βρέθηκε στο studio του, Black Rock Studios με σκοπό να ολοκληρώσει το νέο του δίσκο “Purpose”.

Φαίνεται πως το περασμένο καλοκαίρι έμεινε αξέχαστο στον Justin, πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ένα video στο Youtube που απεικονίζει τις διακοπές που έκανε στη Σαντορίνη. Το εν λόγω βίντεο με τίτλο «Greece» κάνει το γύρω του ίντερνετ και αποτελεί σίγουρα την καλύτερη διαφήμιση για την χώρα μας. Στο clip που κρατάει 3 λεπτά βλέπουμε τον νεαρό σταρ να ξυπνάει, να κάνει βουτιές στα καταγάλανα νερά του νησιού, να παίζει, να βγάζει φωτογραφίες με τους ντόπιους, αλλά και του τουρίστες που τον αναγνώρισαν, αλλά και τις βραδινές του βόλτες στο νησί.

Το τραγούδι που ακούγεται στο βίντεο είναι το «Get Used To It»