Ο πιο sexy αστυνομικός είναι από τα Χανια

Ο πιο sexy αστυνομικός είναι από τα Χανια

Κατά καιρούς βλέπουμε διάφορα άρθρα στο διαδίκτυο που μας παραπέμπουν στο να δούμε τον πιο sexy γιατρό, δικηγόρο κ.α.

Αυτή την φορά ο πιο sexy αστυνομικός είναι Έλληνας και συγκεκριμένα από τα Χανια. Ο λόγος για τον Γιάννη Παπαδάκη. Ξένα ΜΜΕ έχουν κάνει αφιερώματα για εκείνον και τον χαρακτηρίζουν ως τον ωραιότερο αστυνομικό του κόσμου. Δικαίως, καθώς έχει πολύ όμορφο πρόσωπο και ένα καλογυμνασμένο σώμα με αναλογίες μοντέλου.

Αθλητής από μικρός, στο στίβο, στη κολύμβηση, μετά κιγκ μπόξερ και τώρα ΜΜΑ και πρόσφατα έγινε το μοντέλο γνωστού φωτογράφου, του Βαγγέλη Αστροπαλίτη, στην Κρήτη.

Ο Γιάννης μίλησε στο allyou.gr για το τίτλο που του χάρισαν τα Μέσα λέγοντας: «Nαι, είναι αλήθεια. Στην αρχή που είδα κάποιες σχετικές δημοσιεύσεις σε σάιτ του εξωτερικού, μου έκανε εντύπωση. Μετά από λίγο διάστημα η συγκεκριμένη είδηση αναπαράχθηκε και από πολλά ελληνικά σάιτ. Εντάξει για εμένα αυτός ο ‘τίτλος’ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Άλλωστε, η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό. Καθένας έχει διαφορετικά γούστα»!

Παρόλα αυτά δηλώνει παθιασμένος με τη δουλειά του και τονίζει: «Πρώτα απ’όλα, πρέπει να σέβεται τη στολή που φοράει. Να μην είναι υπερόπτης, να έχει τη διάθεση να ακούσει όλες τις πλευρές στο κάθε περιστατικό. Φυσικά ο αστυνομικός δεν υποκαθιστά τη δουλειά του δικαστή. Η δική μας δουλειά είναι να τους πηγαίνουμε στους δικαστές και όχι να δικάζουμε. Εκτός από όλα αυτά, για να έχω τη συνείδηση μου καθαρή στο κάθε περιστατικό, φροντίζω να εξαντλώ όλα τα ενδεχόμενα, έως ότου μπορέσω να βγάλω συμπέρασμα».