Χώρισαν η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux

Χώρισαν η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux

Το τέλος του γάμου τους έκαναν γνωστό η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux, με κοινή ανακοίνωση τους στον Τύπο.

«Θέλοντας να προλάβουμε τυχόν περαιτέρω εικασίες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Αυτή η απόφαση ήταν αμοιβαία και με αγάπη και πάρθηκε στο τέλος του περασμένου έτους. Είμαστε δύο καλοί φίλοι που αποφάσισαν να χωρίσουν ως ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την αγαπημένη μας φιλία. Κανονικά, θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και ανακαλύψεις, θελήσαμε να αποκαλύψουμε ευθέως την αλήθεια. Οτιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται απευθείας από εμάς, είναι η φαντασία κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον», αναφέρει η ανακοίνωση των δύο ηθοποιών.

Η Jennifer και ο Justin παντρεύτηκαν πριν από δύο χρόνια υπό άκρα μυστικότητα, στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες, τον Αύγουστο του 2015, παρουσία περίπου 70 καλεσμένων, ενώ υπήρξαν ζευγάρι για επτά χρόνια.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου έρχεται μετά από σειρά σχετικών δημοσιευμάτων, καθώς, τον τελευταίο καιρό, τόσο η Jennifer, όσο και ο Justin, έκαναν χωριστές δημόσιες εμφανίσεις. Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο, η ελληνικής καταγωγής πρωταγωνίστρια πήγε χωρίς εκείνον στο πάρτι γενεθλίων της Ellen DeGeneres, ενώ γιόρτασε solo και τα δικά της γενέθλια, την επόμενη μέρα, τη στιγμή που εκείνος απαθανατίστηκε στην Νέα Υόρκη να κάνει βόλτες με τον σκύλο του.