Ο Justin Theroux αποκάλυψε τους λόγους που δεν θέλει να μιλάει για την Jennifer Aniston

Ο Justin Theroux αποκάλυψε τους λόγους που δεν θέλει να μιλάει για την Jennifer Aniston

Συνέντευξη στο Esquire, παραχώρησε ο Justin Theroux.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πρόσφατα στη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Aniston και γιατί δεν μιλάει γι’ αυτήν δημόσια.

«Μιλάω στην Jen- δεν μιλάω για την Jen», είπε ο Theroux που μοιράστηκε ότι θέλει όλες οι σχέσεις του να υπάρχουν μέσα στους τέσσερις τοίχους του όποιου δωματίου βρίσκονται.

«Οι άνθρωποι πάντα θα θέλουν να κουτσομπολεύουν και να λένε πράγματα, αλλά πρέπει να βρείτε αυτή την ισορροπία. Και έχοντας υπάρξει σε μια δημόσια σχέση, είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να μην είσαι σε μια δημόσια σχέση. Το να λέω κάτι, ακόμα κι αν ήταν κάτι αγαπησιάρικο, θα γινόταν θέμα. Οπότε είναι μια κλασική κατάσταση που δεν θα σχολιάζεται για μένα» πρόσθεσε ο Justin Theroux που παρά τον χωρισμό του με την Aniston έχουν διατηρήσει φιλικές επαφές και δεν τον ενδιαφέρει να ρίξει λάδι στο μύλο των κουτσομπολιών, όπως είπε.

Μάλιστα, ο Justin Theroux απάντησε επίσης στις φήμες που τον θέλουν να γδύνεται στα αεροπλάνα, λέγοντας ότι συνήθως δεν ασχολείται στα social media και αποκάλεσε το διαδίκτυο ένα μεγάλο λύκειο. Ενώ στη συνέχεια αφηγήθηκε ένα περιστατικό όπου έβγαλε το πουκάμισο και το παντελόνι του κατά τη διάρκεια μιας μακράς πτήσης, αλλά διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι φορούσε κάτι από κάτω και ήταν καλυμμένος με μια κουβέρτα.

Να πούμε πως ο Justin Theroux και η Jennifer Aniston ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2018 μετά από περισσότερα από έξι χρόνια μαζί, αλλά οι δυο τους δεν έχουν σχολιάσει ποτέ δημοσίως τους λόγους που πήραν διαζύγιο.