Χρήστος Φερεντίνος-Σοφία Παυλίδου: Το τέλος στο γάμο τους και η ανακοίνωσή τους

Χρήστος Φερεντίνος-Σοφία Παυλίδου: Το τέλος στο γάμο τους και η ανακοίνωσή τους

Δεν ήταν λίγες οι φορές που τα ΜΜΕ τους χώριζαν, δίνοντας τη δική τους εκδοχή, οι ίδιοι όμως διέψευδαν τα πάντα. Τα πράγματα όμως άλλαξαν, ο Χρήστος Φερεντίνος με τη Σοφία Παυλίδου μετά από 17 χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μπορεί τους τελευταίους μήνες οι φήμες για σύννεφα στη σχέση τους να οργίαζαν, οι ίδιοι όμως δεν είχαν σκοπό να τοποθετηθούν πριν ενημερώσουν τα παιδιά τους, για την απόφαση αυτή.

Η επιβεβαίωση του χωρισμού έγινε από το ίδιο το ζευγάρι στη Realnews, και στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη, δηλώνοντας

«Χωρίσαμε! Είναι οριστικό και από τον Σεπτέμβριο μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Και δεν είναι… σενάρια. Ενημερώσαμε τα παιδιά μας για τη μεγάλη αυτή απόφασή μας και πλέον μπορούμε να πούμε πως τραβάμε χωριστούς δρόμους, αλλά μένουμε αγαπημένοι. Είμαστε ο ένας πλάι στον άλλο και έτσι θα είμαστε πάντα».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο παρουσιαστής έφυγε από το σπίτι που διέμεναν όλοι μαζί και στο οποίο συνεχίζει να κατοικεί η Σοφία Παυλίδου με τα δύο παιδιά τους.