Μαρίνα Σάττι: Η απάντηση της ελληνικής αποστολής για τις γκριμάτσες και τα χασμουρητά στη συνέντευξη Τύπου

Μαρίνα Σάττι: Η απάντηση της ελληνικής αποστολής για τις γκριμάτσες και τα χασμουρητά στη συνέντευξη Τύπου

Αίσθηση προκάλεσε η συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε μετά το τέλος του Β’ Ημιτελικού της Eurovision.

Συγκεκριμένα, στο video που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε την τραγουδίστρια να χασμουριέται και να κάνει διάφορες γκριμάτσες την ώρα που τον λόγο είχε η εκπρόσωπος του Ισραήλ, Eden Golan.

Ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, μετά την κυκλοφορία του βίντεο αυτού, ζητήθηκε από την ελληνική αποστολή να κάνει κάποιο σχόλιο για τη συμπεριφορά της Ελληνίδας εκπροσώπου.

Ενώ ει εκπρόσωποι της ελληνικής αποστολής απάντησαν πως σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε πρόθεση από την πλευρά της Μαρίνας Σάττι να προσβάλλει την Eden Golan, όπως και κανένα άλλο μέλος της Ισραηλινής αποστολής.

Επίσης πρόσθεσαν ότι αν κάποιος παρακολουθούσε όλο το βίντεο και όχι μόνο το σημείο των δηλώσεων της Eden Golan, θα διαπίστωνε πως από την αρχή μέχρι το τέλος, η Μαρίνα Σάττι αλληλοεπιδρούσε με παρόμοιο τρόπο καθ’όλη τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, τόσο με τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όσο και με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί.

Μάλιστα, απέδωσαν το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι στις πολύωρες πρόβες αλλά και το εξαντλητικό πρόγραμμα των τελευταίων ημερών και όχι στην πρόθεσή της να προσβάλλει την εκπρόσωπο του Ισραήλ, στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό του Σαββάτου.

Πηγή: Eurovisionfun.com

Credits φωτογραφίας: Sarah Louise Bennett/EBU