Headlines

“Τώρα που τελείωσαν οι Μάγισσες της Σμύρνης αισθάνομαι λύτρωση! Ήμασταν στη σκηνή και…”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Τηλέραμα, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου που τον φετινό χειμώνα πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Οι Μάγισσες της Σμύρνης», μίλησε μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων για την συμμετοχή της στο έργο.

«Οι Μάγισσες της Σμύρνης ήταν μια ευτυχισμένη στιγμή μου. Ήταν ευτυχία το έργο, το θέατρο, η παραγωγή, η διανομή, με αποκορύφωμα τη Σμαράγδα Καρύδη και τη Μαρία Καβογιάννη. Τις γνώρισα, τις αγάπησα, ελπίζω να μη χαθούμε. Λένε πως “περνάμε καλά στα καμαρίνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω”. Σ’ εμάς ήταν “περνάμε καλά στη σκηνή και αυτό βγαίνει στα καμαρίνια”!

Τώρα που όλο αυτό τέλειωσε, αισθάνομαι κούραση, αλλά και μια λύτρωση. Ήμασταν στη σκηνή και κρατούσαμε δακρυσμένοι ο ένας το χέρι του άλλου. Δυστυχώς δεν είναι εύκολο το έργο να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη, μακάρι να υπάρξει συνέχεια. Είπα στους παραγωγούς: “Βάλτε άνω τελεία, μην το τελειώνετε”».