Το μήνυμα του Θοδωρή Μαραντίνη για την περιπέτεια υγείας που πέρασαν με τους γιους του

Το μήνυμα του Θοδωρή Μαραντίνη για την περιπέτεια υγείας που πέρασαν με τους γιους του

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε γνωστό πως πέρασε το βράδυ της Ανάστασης στην παιδιατρική μονάδα νοσοκομείου της Αττικής.

Η παρουσιάστρια δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο αυτό που άφησε να καταλάβουμε είναι πως ένας από τους γιους της αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με την υγεία του.

Ο πρώην σύζυγός της, Θοδωρής Μαραντίνης, δημοσίευσε και αυτός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την ώρα που ετοιμάζεται να «σπάσει» τα πασχαλινά αυγά με τους γιους του και στη λεζάντα που επέλεξε να συνοδεύσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία, τόνισε την σημασία του να είναι κανείς υγιής καθώς όπως έγραψε η υγεία είναι κάτι που ποτέ δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

«Χρόνια πολλά σε όλους …! Με υγεία … πάνω απ όλα με υγεία .. μη τη θεωρούμε δεδομένη ! Με αγάπη … να αγαπάτε τον εαυτό σας κ όλους αυτούς που σας αγαπάνε κ το δείχνουν .. όχι μόνο το λένε !Με χαρά … η ζωή είμαι μικρή .. άρπαξε την από τα μαλλιά κ κάνε αυτό που σε γεμίζει .. ! Με όνειρα μεγάλα κ ας σε τρομάζουν .. γιατί αν μπορείς να το φανταστείς … μπορείς κ να το κανείς! Με ελπίδα .. γιατί τίποτα δεν κρατάει για πάντα … ούτε τα άσχημα … θα περάσει κι αυτό !!! Χριστός Ανέστη!» έγραψε ο Θοδωρής Μαραντίνης.