Το μήνυμα του Γρηγόρη Γκουντάρα μετά την απομάκρυνση του από την εκπομπή της Μενεγάκη

Το μήνυμα του Γρηγόρη Γκουντάρα μετά την απομάκρυνση του από την εκπομπή της Μενεγάκη

Τα γενέθλια του είχε την Τρίτη (25/7) ο Γρηγόρης Γκουντάρας και βρήκε την αφορμή για να στείλει ένα μήνυμά, λίγες ημέρες μετά που έγινε γνωστό πως δεν θα βρίσκετε από την επόμενη τηλεοπτική season στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Οι δρόμοι του Γρηγόρη και της Ελένης μετά από 16 χρόνια χωρίζουν, με τις φήμες να λένε πως του προτάθηκε να πάει πίσω από τις κάμερες και με μείωση μισθού, κάτι το οποίο ο ίδιος δεν δέχθηκε.

Ο δημοσιογράφος ανέβασε μια φωτογραφιών του, από διάφορες ηλικίες, στο λογαριασμό του στο instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Και κάπως έτσι κύλησε και κυλάει η ζωή του νεαρού αγοριού,που γεννήθηκε πριν από πολλά πολλά χρόνια στις 25 Ιουλιου!!Με τα πάνω της,τα κάτω της,χαρές,λύπες,αλλά με αγάπη για τους ανθρώπους και την οικογενειά του…!!Δε χάνουμε το χαμογελό μας αδέλφια,ούτε στα δύσκολα και προχωράμε…Ας είμαστε καλοί άνθρωποι και όλα θα τα φτιάξουμε!!Ναταλί,Οδυσσέα,Μάρκο σας ευχαριστώ για όλα και σας αγαπώ πολύ!!Θέλω να ευχαριστήσω και όλους εσάς γνωστούς και άγνωστους για τα όμορφα λόγια σας,αυτό το τελευταίο διάστημα. Αυτά από ένα γηραιότερο κατά ένα χρόνο άνθρωπο και καλή εβδομάδα με υγεία να έχουμε».

https://www.instagram.com/p/BW78Kn8DduW/