Το απίστευτο ξέσπασμά του Snik στο instagram

Το απίστευτο ξέσπασμά του Snik στο instagram

Οι κόντρες στο χώρο της ραπ και τραπ σκηνής είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Σε μια τέτοια φαίνεται πως έχει εμπλακεί τις τελευταίες ημέρες και ο Snik.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άλλοτε καλός του φίλος και επίσης ράπερ, Mente Fuerte έβγαλε ένα τραγούδι αφήνοντας αιχμές για τον Snik.

Εκείνος φυσικά απάντησε με το τραγούδι “Κarma“, κάνοντας κατά μέτωπο επίθεση χρησιμοποιώντας μάλιστα και μια τηλεφωνική τους συνομιλία.

Η κόντρα αυτή συνεχίστηκε με ένα νέο τραγούδι από τη πλευρά του Mente Fuerte και φυσικά με τον Snik να απαντά ξανά με ακόμη ένα κομμάτι.

Μάλιστα, ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου δεν έμεινε μόνο στα τραγούδια αλλά προχώρησε και σε μια ανάρτηση στο Instagram δείχνοντας πόσο ενοχλημένος είναι με τον παλιό του φίλο.

«Θα μπορούσα να σου γράψω άλλα 10 diss, έχω ακόμα πολλά ράμματα για τη γούνα σου. Και για σένα και για τον getrich και για την offclown records. Θα έπρεπε να με ευχαριστείς που σου έριξα το κομμάτι τα views σου είχαν πάει πιο άπατα και από την καριέρα σου μετά το Caliente. Άμα ήθελες να παίξουμε fair δε θα είχες κάνει flag το bosses. Πήρες τη μια εβδομάδα δημοσιότητάς σου. Τώρα πίσω στην τρύπα σου. Μην ξεκινάς κάτι που δε μπορείς να τελειώσεις» έγραψε ο Snik.