«Ραντεβού» με το Μάρκου Σεφερλή

«Ραντεβού» με το Μάρκου Σεφερλή

Τηλεοπτικό comeback κάνει ο Μάρκος Σεφερλής μέσα από τη συχνότητα του Star με την ανανεωμένη εκδοχή του «Ραντεβού στα Τυφλά». Η συνεργασία του ηθοποιού-παρουσιαστή επισημοποιείται μέσα από το δελτίο τύπου που έστειλε ο σταθμός στα media, ωστόσο αυτό που δε είναι γνωστό είναι το πότε θα γίνει η πρεμιέρα, η ημέρα αλλά και η ώρα προβολής.

Δείτε την ανακοίνωση:

«ΡΑΝΤΕΒΟΥ! Ο ένας και μοναδικός στο είδος του, Μάρκος Σεφερλής είναι ο οικοδεσπότης του νέου οικογενειακού τηλεπαιχνιδιού, που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο από το Star.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ! είναι ο τίτλος της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής και ο αγαπημένος Μάρκος Σεφερλή υπόσχεται με το ξεχωριστό του χιούμορ, όχι μόνο να μας διασκεδάζει τα Σαββατοκύριακα, αλλά και να μας βοηθήσει να βρούμε το ιδανικό μας ταίρι!

To ΡΑΝΤΕΒΟΥ! είναι μια ανανεωμένη εκδοχή του πολύ επιτυχημένου τηλεοπτικού concept “Blind Date – Ραντεβού στα Τυφλά”.

Ένας παίκτης αναζητά τι άλλο; το «άλλο του μισό» ανάμεσα σε τρεις υποψήφιους, κάνοντας ερωτήσεις που έχουν σχέση με τη συντροφικότητα, τον έρωτα, την απιστία, τον γάμο, χωρίς όμως να έχει μαζί τους οποιαδήποτε οπτική επαφή. Από τις απαντήσεις τους και με την πολύτιμη βοήθεια του Μάρκου Σεφερλή, στο τέλος κάνει την επιλογή του.

Ο παίκτης μπορεί να έχει μαζί του ως συνοδό κάποιο συγγενικό ή φιλικό του πρόσωπο, που συμμετέχει στη διαδικασία λέγοντας τη γνώμη του, χωρίς όμως να είναι αποφασιστική.

Η live μπάντα “Walkman the Band” τραγουδά τα αγαπημένα κομμάτια των παικτών, κρατώντας ψηλά το κέφι του κοινού, που παρακολουθεί από κοντά τα όσα γίνονται στο πλατό.

Το “ζευγάρι”, που προκύπτει, κερδίζει ένα ταξίδι, σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα, σε συνεργαζόμενα πολυτελή ξενοδοχεία με δύο μονόκλινα δωμάτια και διατροφή.

Το ταξίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από συνεργείο της εκπομπής και σε επόμενη εκπομπή θα παρουσιάζεται το πώς πέρασε το ζευγάρι και αν τελικά ο παίκτης έκανε τη σωστή επιλογή!

Δείτε τα δύο trailer της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής ΡΑΝΤΕΒΟΥ! με τον αξεπέραστο Μάρκο Σεφερλή στο ρόλο της καφετζούς αλλά και στον κλασικό ρόλο της ανήσυχης ελληνίδας μάνας!

Και τα δύο τρέιλερ γυρίστηκαν μετά από… υπεράνθρωπες προσπάθειες, αφού το συνεργείο σταματούσε συνέχεια από τα γέλια, που προκαλούσαν οι δυνατές ατάκες του Μάρκου Σεφερλή!

Ενέργεια, ατάκες, πολύ γέλιο, τραγούδι, καλεσμένοι έκπληξη στο κοινό και ο σαρωτικός Μάρκος Σεφερλής με το αστείρευτο χιούμορ και ανεβασμένη διάθεση, δηλώνει πανέτοιμος για το ΡΑΝΤΕΒΟΥ! τα Σαββατοκύριακα από την οθόνη του Star!».