Την απόλυτη ευτυχία βιώνει ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος την Τετάρτη (4/7) έγινε για δεύτερη φορά πατέρας και τα ευχάριστα νέα για τον σεφ, έγιναν γνωστά μέσα από την εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».
Γύρω στις 9 το βράδυ η σύζυγός του, Δέσποινα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.
«Εγώ είχα την τύχη να είμαι χθες το βράδυ στο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά και ήταν όλοι ευτυχισμένοι. Όλοι είχαν πάρει φωτογραφίες… Το μωρό είναι πολύ όμορφο», ανέφερε η Μαριλού Ρεπαπή.
Από την πλευρά της η Κατερίνα Καραβάτου σημείωσε πως είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με το Σωτήρη Κοντιζά. «Καταλαβαίνετε πόσο χαρούμενος κι ευτυχισμένος είναι. Δεν μπορούσε να πει πολλά από τη συγκίνηση», σημείωσε.













