Ο Λάμπρος Βακιάρος ποζάρει με τον παίκτη του MasterChef που αποχώρησε οικειοθελώς και στέλνει το μήνυμά του

Ο Λάμπρος Βακιάρος ποζάρει με τον παίκτη του MasterChef που αποχώρησε οικειοθελώς και στέλνει το μήνυμά του

Ο Λάμπρος Βακιάρος, ο δεύτερος Έλληνας MasterChef ως λάτρης του Instagram μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του αλλά και από τα επαγγελματικά του βήματα.

Ωστόσο, πριν λίγο καιρό ο νέος κύκλος του reality μαγειρικής ξεκίνησε και πολλοί ήταν αυτοί που πήγαν να διαγωνιστούν και να εξασφαλίσουν το χρυσό εισιτήριο για την 22άδα.

Στο επεισόδιο πριν την τελευταία δοκιμασία ένας από τους παίκτες αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον διαγωνισμό και ξάφνιασε τον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος απάντησε κατάλληλα.

Ο λόγος για τον καθηγητή Δημήτρη Βαμβακά, ο οποίος όπως μας αποκάλυψε με σχετική ανάρτηση ο Λάμπρος Βακιάρος ήταν ο καθηγητής του στο μάθημα της πληροφορικής σε λύκειο της Σάμου.

Στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτός είναι ο @dimivam που σήμερα αποχώρησε οικειοθελώς από το Masterchef και άφησε ένα μήνυμα στους μαθητές του. Ο Δημήτρης είναι καθηγητής πληροφορικής και είχα την τύχη να είναι ένας από τους δασκάλους μου στο λύκειο, όταν ήμουν στην Σάμο. Όταν τελείωσα το σχολείο είχαμε κρατήσει επαφές σαν μαθητής με δάσκαλο και μάθαινε για όλα μου τα μαγειρικά βήματα. Άνθρωπος με πολύ θετική ενέργεια που αγαπάει να μαγειρεύει και να μοιράζεται το φαγητό του με τους φίλους του. Το αστείο της όλης ιστορίας είναι οτι όταν γύρισα από ένα μεγάλο ταξίδι που είχα κάνει στην Ισπανία και ανέλαβα ένα σούσι μπαρ στην Σαμο αντιστάφηκαν οι ρόλοι και ήρθε να δούλεψει μαζί μου εκείνο το καλοκαίρι! Πολύ γέλιο!!! Ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει και με στηρίζει ακόμα και τώρα! Έλα έλα έλα Βαμβακα!»